Ben bir oyuna girmeye çalışırken bilgisayar bir anda dondu bekledim bekledim donma gitmedi. Ekran kartı yenileme yaptım olmadı. Bende en son bilgisayarı kapatım ve yeniden açtım bu sefer bilgisayar açılmadı yeniden başlatılıyor düzgün çalışmadı dedi. Sonra başlatı onarma yapılıyor dedi yapamadı. Kurtarmaya moduna attı doğrudan bilgisayarı oradan sıfırlamak istedim olmadı. Komut yerine girdim DISM kodu falan yazdım güvenli başlat dedim bu sefer açıldı fakat bu sefer siyah ekran hatası ile karşılaştım videolar izledim bir sürü bu sorunları çözmek için Görev Yöneticisi'e ulaşmam gerektiği söylenildi. Ben CTRL +alt +del yaptım olmadı, CTRL+Shift+Win+b yaptım olmadı. Sonra o kodları yazdıktan sonra belki düzelmiştir diye kurtarma moduna gitmeye çalışırken bir 6-7 defa yeniden başlatım ve beni gene başa döndürdü. İşte komut şeyler yazarak yükledim dosyaların hepsini doğruladı sonra gene kurtarma moduna attı gene aynı hatayı verdi. En sonunda topluluk sitelerinden araştırdım ve Windows kendi kendine silinmiş falan dendi bende format attım temiz kurulum yaptım bu sefer tam her şey oldu derken disk 2-3 bölünmüş. Benim 1 adet 465 GB sabit diskim var onunla uğraştım Windows yüklü dosya 15 GB almış geri kalanı ayrılmış olarak geldi birleştirmeye çalıştım olmadı diski genişlet aktif değildi ondan sor neyse böyle kullanayım dedim ve adını D olarak ayarladım. Ve orada da bir sorunla karşılaştım işte sorun giderici bir şey engelliyor hatası onu düzeltim topluluktan bakarak sonra gene bir hata aldım Microsoft eadge status_in_page_eror hatası bu sefer onaya baktım ayarlardan sıfırlayın yazıyordu bende ayarlara girmeye çalıştım ama girmedi gene aynı hatayı verdi. Bu sefer Denetim Masası'ndan değiştir dedim onar dedim yükleniyor dedi ve yükleyici hatası dedi. Bu sefer hata kodu 0xc00000006 bu sefer belki dedim dedim yer yoktur 15 GB D ye kopyalayıp C his silecektim kopyalamadı bu sefer eadge dosyalarına gittim oradakileri sileyim dedim sildim bir de az çok oraya kopyaladıklarımı sileyim dedim D disktekileri azıcıkta olsa kopyalamıştı silinmedi sonra yeniden başlatayım belki bilgisayar kendiliğinden düzelir diye gene üstüyse ekranımın 3'te birini kaplaayan hata. İşte msg eadge klasörü hata. Çarpıya basıyorum basıyorum aynısı geliyor sonra kurtarma moduna gittim bu sefer işte kaldırıyom dedim sil baştan yapayım dedim bu sefer C diskinde yer yok dedi. Bari dedim yeniden format atayım dedim bu sefer tam kurlum yaptım diski kuruluk yapacağım disklerin hespini sildim bir tane disk kaldı ben ona attım kurulumu tam kurulum oldu işte yeniden başattı. Bu sefer gene bir hata cihazınız bir sorun ile karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Yeniden baştalacak. Diyor mavi bir ekran şekilden ama bundan kurtulamıyorum dögüye girdi bilgisayar uzunca bir süre yükleniyor yükleniyor başta yüklenen yerde siyah sonra bu sorun geliyor sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Bilgisayarım kurtarmaya çalıştıkça sürekli bir hata geliyor 1 haftadır bilgisayarı kurtarmaya uğraşıyorum.