BT sinyalleri 2.4GHz Wi-Fi 2.4GHz sinyallaerini engeller mi?

yagoyagoo

Hectopat
Daha fazla  
Evde 5 cihaz var, bu cihazların 1 tanesi(televizyon) ethernet üzerinden bağlantı gerçekleştiriyor.
2 Tanesi(bilgisayar+telefon) 2.4GHz üzerinden bağlantı gerçekleştiriyor, 2 tanesi(2 tane telefon) 5GHz üzerinden bağlantı gerçekleştiriyor.
Ben Haylou GT1 Plus adlı kulaklığı almayı düşünüyorum, Bluetooth 2.4GHz bandını kullandığı için internet yavaşlar mı? Yani 2.4GHz bandına fazla yüklenir mi?

Not: Lütfen televizyonu 2.4GHz olarak bağla, bilgisayarı ethernete bağla gibi cevaplar vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı aldıysan eğer bilgisayarda aynı anda hem Wi-Fi hem kablosuz kulaklığı kullanabiliyor musun?
Bende mi sorun var bilmiyorum ama PC'de (2,4 GHz ile) kablosuz ağ kullanırken kulaklık bağlanmıyor, onda bir ihtimal bağlansam bile sürekli ses kopuyor donuyor yani tam anlamıyla kafayı yiyor.
Not: Kablosuz kulaklığım Haylou GT1 Plus.
Not 2: Ethernet kablosu ile internete bağlı iken kablosuz kulaklığı kullanabiliyorum, özellikle denedim.

Farklı bir kulaklık aldım. Bilgisayarda kullanmıyorum ama telefonda internete 2.4GHz ile bağlandığımda donma gibi sıkıntılar oluyor lakin bağlanmama gibi bir sıkıntı yaşamadım. Eğer imkanın varsa Ethernet veya 5GHz ile bağlan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı