BTC miner Telegram nedir?

Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
206
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşım öve öve bitiremedi. Telegram üzerinden sadece mail adresi ile ve Bitcoin gönderilmesi için cüzdan kodu falan göndersin diye hesap açmış. Fake hesaplar üzerinden yapmış bunları güya ama Telegram üzerinde kendi telefon numarası ile kayıtlı. Fakat bu nasıl bir olaydır? Yok ayda şu kadar para kazanacaksın, yok günde şu kadar para kazanacaksın. Arka planda hangi programlar çalışıyor? Amacı nedir, bilenler var mı? Gerçekliği var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendileri dolandırıcıdır hocam buyurun kaynak.

1619209189126.png



1619209194835.png




1619209200854.png
 
Telegram uzerinden "sozde" kazdiginiz bitcoin'i herhangi bir cuzdana cekebilmeniz icin bazi sartlar kosuyorlar. Birincisi 0.25 ethereum odemesi yapmak. İkincisi cuzdan kodunuzu guncellemeniz. Ucuncusu email adresinizi guncellemeniz. Dorduncusu de 10 kisiye referans olmaniz. Bunlari yaptiginiz taktirde "sozde" kazdiginiz bitcoin'i cekebilirsiniz. Ayrica sanirim belli bi sure sonra vip satin almaniz gerektigini yoksa bir daha kesinlikle cekim yapamicaginizi yaziyor altta da.

Benim sahsi fikrim de dolandiricilik oldugu yonunde. Bitcoin kazmak icin binlerce dolarlik ozel cihazlara ihtiyac varken, sadece telegram botuna abone olmaniza karsilik size bitcoin vericeklerine inaniyor musunuz..?
 
Çekim yapmaya çalıştığınızda "olmadı VIP alsanıza" diyorlar, siz VIP için parayı yatırınca fişi çekiyorlar. Dolandırıcılık.
 

Geri
Yukarı