BTCTürk devlet onaylı mı?

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 14.509
Bu sitelerin de Çiftlik Bank gibi patlama ihtimali var mı acaba gerçi orası bilinmez ama. Tereddütlüyüm de bayağı.
Btcturk 2010 yılında tarih olarak yanılıyor olabilirim kapanmıştı ve kapandığında üyelerinin tamamının hesap bakiyelerini geri ödemişlerdi yani rüştünü o sene kanıtlamış bir firma aradan geçen 1 2 yıl sonra tekrar açıldı ve o günden buyana kimseye sıkıntı çıkartmadılar,vergi konusuna gelince kendi içlerinde vergilerini ödüyorlar kullanıcıyı ilgilendiren bir durum yok,hatta alım satım yaptığınızda tarafımıza maille fatura edilir kdv ödenmiş şekilde,ayrıca şirket KKTC kayıtlı ülkemizde ofisleri mevcut vergilerini ödüyorlar.Biliyorsunuz bu arada Malatyasporun resmi sponsoru bu firma.

Btctürkü kullanıyordum ancak elde ettiğim kazanç zamanla eridi. İnstagramdan thodexin düşük komisyon oranlarıyla yatırımlarından gelir elde edebiliyorum ortaklık programı da cabası. Tavsiye ederim.

Thodexi kullanmanı öneririm. Komisyon oranları en düşük borsa ayrıca güvenlik lisansı var abdden aldığı, ortaklık programı ile de kazancını katlayabiliyorsun.

Thodex'i öven 3 kullanıcıda yakın zamanda üyelik oluşturmuş ve bu konu dışında neredeyse hiç bir konuya mesaj atmamış sahte olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı