BtcTurk bir cüzdan mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, arkadaşımla beraber arada sırada ETH mining yapacağız. ETH'ları atmak için bir wallet arıyorum. Halihazırda BtcTurk'ü alım-satım için kullanıyordum. Ama mining yaparken yatırma bölümündeki ETH yatırma adresimi mining için kullansam sorun olur mu? Kazdığım ETH'ları cüzdan gibi saklayıp istediğim zaman çekebilir miyim papara ile? Eğer mining için BtcTurk kullanmış birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Çeker çekmez TL'ye çevirmek isterseniz kullanabilirsiniz.

BtcTurk bir borsa. Cüzdan olarak metamask önerebilriim. Eğer mining kazançlarını akttarmak isterseniz kazaağınız tokenı Binance'dan yatır bölümündeki cüzdana aktarın. Kolay gelsin

Hocam zaten ETH olarak çekme planım yok, TL'ye çevirse benim için problem olmaz.
Öyle değil işte, Eth 4 gün önce 13.000 TL iken 4 gün sonra 16.000 TL oluyor. Bekletmek isteyebilirsin. Mesela ben son sattığımda 12.900 TL'den satmıştım şimdi satsam 16.257 TL arada iyi fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…