BtcTurk güvenilir mi?

Hocam ethereum hakkında ne düşünüyorsunuz? 1-2 aylık süreç içinde 1500 dolar seviyelerine çıkar mı sizce ?
Ethereum Bitcoin'i takip ediyor. Yani ön tekerlek nere gidiyorsa arka tekerlekte arkasından geliyor. 2 Ay içerisinde sanmam Ethereum 1500 Doları görsün. Şu an kısa vadeli kazandırmaz bize Ethereum ve de Bitcoin. Ben 300 Bin liradan alış yaptım unuttum. Unutmazsak kiriz geçiririz. İnan bana uykudan oluruz. Salmak lazım. Bana göre tabii ki, Sizi bilemem.

Ethereum Bitcoin'i takip ediyor. Yani ön tekerlek nere gidiyorsa arka tekerlekte arkasından geliyor. 2 Ay içerisinde sanmam Ethereum 1500 Doları görsün. Şu an kısa vadeli kazandırmaz bize Ethereum ve de Bitcoin. Ben 300 Bin liradan alış yaptım unuttum. Unutmazsak kiriz geçiririz. İnan bana uykudan oluruz. Salmak lazım. Bana göre tabii ki, Sizi bilemem.
Haklısınız. Ayrıca türk borsalarının rezilliğini dün bir kere daha gördük. Paribu ve BTC ne alıma ne satıma izin verdi. Resmen milletin parasına el koydu. Binance dışında kullanmak akıl kârı değil.

Haklısınız. Ayrıca türk borsalarının rezilliğini dün bir kere daha gördük. Paribu ve BTC ne alıma ne satıma izin verdi. Resmen milletin parasına el koydu. Binance dışında kullanmak akıl kârı değil.

Al sat yapıyorsanız Allah yardımcınız olsun. Eğer uzun vadeli bir yatırım yaptıysanız benim kulübe hoş geldiniz :). Hiçbir BTC alım satım sitesini önermem çünkü yarın bir gün hacklenir Allah muhafaza zan altında kalmak istemem. Evet dün sıkı bir takip ettim müşterilerini mağdur eden BTC borsaları oldu. İnşallah kısa zamanda kuşbaşı dürüm yerler ve yeriz :) .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı