Arkadaşlar, BTK Akademi'den C# kursuna başladım az çok bilgim var bu dile ama daha baştayken yazdırmak için console.log kullanılıyor. Bu JavaScript dili ve uzantılar da JavaScript zaten, anlamadım niye C# öğretilmiyor?
Amacım eğitimi bitirip sertifika almak birde Batak gibi siteleri seviyorum ilerlemeni detaylı gösteren,biryerden sonra ne kadar ilerlemişim diye merak insan.youtube dada güzel egitimler vardır fakat dağınık olması beni rahatsız ediyor.
Console.log sadece JS'e ait değil. C# Java ama C++ tadında bir dil. Var oluş amacı o. Java'nın syntaxına benziyor. Haliyle JavaScript'inkine de benziyor. Ağırlıklı olarak Java söz dizimine benzer olsada sınıf sistemi C++'tan esinleniyor. Adının geliş şekli de C++++ (bkz) gibi bir şey.
Çevirisi; Dilin C++'ın bir üst versiyonu olduğunu belirtmek için, kare sembolü 4 tane '+' sembolünün birleşimi (ikiye iki alt alta olacak şekilde) olarak kullanılmış.
Amacım eğitimi bitirip sertifika almak birde Batak gibi siteleri seviyorum ilerlemeni detaylı gösteren,biryerden sonra ne kadar ilerlemişim diye merak insan.youtube dada güzel egitimler vardır fakat dağınık olması beni rahatsız ediyor.
Arkadaşlar, BTK Akademi'den C# kursuna başladım az çok bilgim var bu dile ama daha baştayken yazdırmak için console.log kullanılıyor. Bu JavaScript dili ve uzantılar da JavaScript zaten, anlamadım niye C# öğretilmiyor?