BTK akademi sınavlar nasıl işliyor?

• Konuyu başlatan asnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 7.780
Konuyu açan kişi sınav nereden olacak demiş. Gelen cevaplara bakarsan bunun cevabı yok.

Mesela bu arkadaş sınav yok demiş. Neye göre? Sınav var. Neye göre yok diyor?
O zaman "Bilmeden konuşmayın." tarzında bir yorum yapmanız gerekiyor, konuyla alakasız herhangi bir yorum yok. Sınav olduğunu biliyorsanız konu sahibini siz bilgilendirin lütfen.

Ben 5 tane eğitimi bitirip sınavlarına girdim. Sınavlar test halinde oluyor. 4 tanesinde başarılı birinde ise başarısız oldum. 70 ve üzeri alanlar başarılı sayılıyor. Sınavın işleyişi:
sınav.PNG

Hocam dersleri dinledikten sonra sertifika almak için sınav olmanız gerekmekte. Ama ben sadece öylesine bakıyorum sertifikaya ihtiyacım yok diyorsanız sınavlara girmenize gerek yok.

NOT: Sınavları web sitesi üzerinden yapıyorlar. Zoom'dan değil.

Konuyu açan kişi sınav nereden olacak demiş. Gelen cevaplara bakarsan bunun cevabı yok.
Ayda olacak. Elon Musk götürüp sınav yapıyor sizi. Online alınan bir eğitimin sınavı nerede olabilir acaba?

Bu arada sınavınız internetten olur, girmek zorunlu değil diye biliyorum.
O zorunluluktan online oluyor. Diğeri her halükarda online. Ne demek istediğimi ve sorunun cevabını herkes biliyor. Başka bir alternatifi yok. Binlerce kişi o dersleri alıyor. Kim sınav yapabilir ki o kadar kişiyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı