BTK Akademi video indirmek mümkün mü?

Merhaba, Türk Telekom hattım var ve ücretsiz 6 GB BTK Akademi kampanyasından yararlandım. Ben izleyeceğim bu videoları indirmek istiyorum. Ama 6 GB çerçevesinde olması lazım. Var mıdır bunun bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Video downloader plus chrome eklentisi ile indirebilirsiniz.

Merhaba
Video downloadHelper Mozilla Firefox eklentisi ile indirebilirsiniz.
Ayrıca bir uygulama eklentisi daha indirmenizi isteyebilir.

Videoların isimleri düzgün gelmiyor. İndirirken seçme işini video sürelerinden ayırt edebilirsiniz. 1sn üzerine ekliyor. Daha önce Chrome eklentisini belirtmiştim videolar iniyor fakat video codeclerinde sıkıntı var çalışmadı. Sorun Firefox eklentisi ile tamamen çözülmüştür.

Son düzenleme:
Merhaba
Video downloader plus chrome eklentisi ile indirebilirsiniz.

Videoların isimleri düzgün gelmiyor. İndirirken seçme işini video sürelerinden ayırt edebilirsiniz. 1sn üzerine ekliyor. Daha önce Chrome eklentisini belirtmiştim videolar iniyor fakat video codeclerinde sıkıntı var çalışmadı. Sorun Firefox eklentisi ile tamamen çözülmüştür.
Teşekkür ederim.

Yeni geliştirilen bir araç:
Teşekkürler, deniyorum.

Yeni geliştirilen bir araç:
script bozuk olabilir mi? İndirmeye çalıştığımda btkakademi döngüye giriyor F5 atıyor.

Son düzenleme:
Selamünaleyküm Video downloader Plus indiriyor fakat hiçbir Player videoyu oynatamıyor her şeyi denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Ayrıca GitHub sayfası silinmiş teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı