BTK Akademiden yazılım dersi almak mantıklı mı?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
BTK Akademiyi çok duyuyorum öneriyor musunuz? Sertifika olayları varmış, elbette oradan alacağım sertifika bir işe yaramayacak biliyorum. Ama en azından bu kişi bu eğitimi aldığına dair bir kanıt gibisinden kullanabilirim diye düşündüm. Bir de alacağımız sertifikalar e devlet üzerinden görebilecek miyim? Birde kurslara erişmek için para gerekiyor m? Eğer varsa sizin BTK tecrübeniz biraz bahseder misiniz? Önerir misiniz?

BTK Akademiyi çok duyuyorum öneriyor musunuz? Sertifika olayları varmış, elbette oradan alacağım sertifika bir işe yaramayacak biliyorum. Ama en azından bu kişi bu eğitimi aldığına dair bir kanıt gibisinden kullanabilirim diye düşündüm. Bir de alacağımız sertifikalar e devlet üzerinden görebilecek miyim? Birde kurslara erişmek için para gerekiyor m? Eğer varsa sizin BTK tecrübeniz biraz bahseder misiniz? Önerir misiniz?
BTK güvenilir bir kuruluştur. Sertifika alması da kolay değildir. Derslerin sonunda sınavdan 70 ve üzeri puan alırsanız sertifika alabiliyorsunuz. İşe yaramayacak demeyin. İşe yarıyor. Hatta o sertifikalarla iş bulanlar var. Hatta işi ileriye götürüp yüz yüze etkinliklerine bile katılabilirsiniz. Dersleri kalitelidir ve ücretsizdir. E-devlet üzerinden giriş yapıyorsunuz.

Eğer amaç öğrenmek ise Udemyde bin kat daha kaliteli ve öğretici yabancı dersler var. Sertifikayı elini sallayan veriyor. Bir geçerliliği falan yok. Ancak ingilizceniz yoksa tercih edilebilir.

Kullanabilirsin. Sertifikalardan bir beklentin olmasın. Her kursu birbirinden farklı kaliteye sahip, tam olarak hangi kursu almak istediğin önemli.

React kursundan güncel olmadığı için verim alamamıştım, diğer kurslar hakkında bir bilgim yok bir şey söyleyemem. Sertifikalarından çok bir şey bekleme.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı