Genele yazdım. Herkes bir video izleyip yazılım uzmanı olabileceğine inanıyor.Bana söylüyorsan zaten yazılım firmasında çalışıyorum bu işin içindeyim merak etme eğitmenlik tecrübem de olduğu için kıyas yapabiliyorum![]()
Genele yazdım. Herkes bir video izleyip yazılım uzmanı olabileceğine inanıyor.Bana söylüyorsan zaten yazılım firmasında çalışıyorum bu işin içindeyim merak etme eğitmenlik tecrübem de olduğu için kıyas yapabiliyorum![]()
Ben Engin Hoca'nın dersini alıyorum, ilk başlarda sanki biliyormuşuz gibi anlatıyor fakat ileride hiçbir sorun yok. Başları sıkıntı sadece, onun dışında iyi bir anlatıcı bence. ADO.NET'e kadar geldik.Bana söylüyorsan zaten yazılım firmasında çalışıyorum bu işin içindeyim merak etme eğitmenlik tecrübem de olduğu için kıyas yapabiliyorum![]()
Tavsiyem eğer varsa Sadık Turan’ın derslerini almanız.Ben Engin Hoca'nın dersini alıyorum, ilk başlarda sanki biliyormuşuz gibi anlatıyor fakat ileride hiçbir sorun yok. Başları sıkıntı sadece, onun dışında iyi bir anlatıcı bence. ADO.NET'e kadar geldik.
Şuan C# da ilerledim biraz, pythona geçersem her şey karmakarışık olur. Ayrıca Sadık Turan hoca çok çok hızlı anlatıyor.Tavsiyem eğer varsa Sadık Turan’ın derslerini almanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.