BTS dağıldığını açıkladı

Herkes YouTube üzerinde bulunan sürekli shorts videosu atan 6.sınıf oksijen israflarının shortslarını gördükleri için bu kadar nefret ediyor bu gruptan.
Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar K-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde Youtube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar k-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde YouTube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Hocam size her türlü yemin edebilirim ki hiçbir zaman k-pop takip etmedim sadece Türkçe rap veya yabancı şarkılar dinliyorum.
Ve ben bu gruptan nefret ediyorum neden izliyip kendime işkence çektireyim?

Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar k-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde YouTube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Haykırdım Max bts fan 1 kere bile bts aratmadım ne izledim ne dinledim ne onunla alakalı video açtım niye önüme çıkıyor.

Hocam size her türlü yemin edebilirim ki hiçbir zaman k-pop takip etmedim sadece Türkçe rap veya yabancı şarkılar dinliyorum.
Ve ben bu gruptan nefret ediyorum neden izliyip kendime işkence çektireyim?
Haykırdım Max bts fan 1 kere bile bts aratmadım ne izledim ne dinledim ne onunla alakalı video açtım niye önüme çıkıyor.
Youtube Shorts kısmı Tiktok'tan beter herhalde. Bana da çok saçma şeyler denk geliyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…