BTS dağıldığını açıkladı

Bts'nin dağıldığını gören fanlar;

Hocam Allah aşkına şu yorumlara bakın nicklere bakın her gün shortsumda çıkıyor bunlar en az 10 dakika kanal önerme yaptım geçmişi falan sildim hala çıkıyor.
6.sınıf fazla demişim fotoğrafta 4.sınıf tipleri var.

Herkes YouTube üzerinde bulunan sürekli shorts videosu atan 6.sınıf oksijen israflarının shortslarını gördükleri için bu kadar nefret ediyor bu gruptan.
Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar K-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde Youtube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Ban yemek umurumda değil. Fakat bunu paylaşacağım.

indir (1).jpg

K-pop fanlarının ağladığını görmek aşırı derecede rahatlatıyor.

Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar k-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde YouTube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Hocam size her türlü yemin edebilirim ki hiçbir zaman k-pop takip etmedim sadece Türkçe rap veya yabancı şarkılar dinliyorum.
Ve ben bu gruptan nefret ediyorum neden izliyip kendime işkence çektireyim?

Biraz da sizle alakalı sanki. O kadar k-pop takip etmeme rağmen bu tür toksikliklere denk gelmiyorum. Sizin izleyip beğendiğiniz şeyler sayesinde YouTube öneriyor olmalı ki karşınıza çıkıyor.

Haykırdım Max bts fan 1 kere bile bts aratmadım ne izledim ne dinledim ne onunla alakalı video açtım niye önüme çıkıyor.

Hocam size her türlü yemin edebilirim ki hiçbir zaman k-pop takip etmedim sadece Türkçe rap veya yabancı şarkılar dinliyorum.
Ve ben bu gruptan nefret ediyorum neden izliyip kendime işkence çektireyim?
Haykırdım Max bts fan 1 kere bile bts aratmadım ne izledim ne dinledim ne onunla alakalı video açtım niye önüme çıkıyor.
Youtube Shorts kısmı Tiktok'tan beter herhalde. Bana da çok saçma şeyler denk geliyor bazen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı