Btwin bisikletler nasıldır?

faceitlife

Hectopat
Daha fazla  
İlk bisikletimi alıcam inşallah ancak Btwin riverside 500 hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bugün inceledim hoşuma gitti bisiklet, özellikle servisin eve 5 dakika uzaklıkta olması ve çalışanların ilgili ve bilgili olması hoşuma gitti aynı zamanda kadro, gidon ve gidon boğazına ömür boyu garanti veriyorlar. Şimdi internetten salcano CF 60 alıp onu kurdurmayla felan uğraşmak istemiyorum zaten bölgemdeki salcano servisini araştırdım internette bayağı bi şikayetler, mahkemelik olaylar felan var tedirgin oldum. Açıkçası servisinin iyi olduğunu düşünmüyorum salcanonun. Anlamadığım şekilde City fun 60'ın fiyatı n11, gittigidiyor gibi sitelerin bazılarında 755 TL'ye düşmüş. Riverside 500 Bin TL. Sizce aradaki 250 TL'ye değer mi acaba ne yapmalıyım? Bisikleti kullandım bayağı rahat ve hafif geldi. Ayrıca internetten aldığımda bunu herhangi bi servis kurulumunu yapar mı ? Herhangi bi sıkıntı çıktığında yardımcı olur mu ? Çünkü şöyle bi durum var. Bu servisler satış mağazası ve bu modeller oradada mevcut (Tabii ki 850-900 TL'den) şimdi ben bu bisikleti internetten aldığım için acaba sıkıntı çeker miyim ? Riverside 500'ün en büyük artısı servisi ve direk kurulumunu yapıp hazır teslim alacak olmam. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler :)

Not: Bisikleti spor amaçlı alıcam dağa bayıra çıkma niyetim yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel ve temiz kullanımda sıkıntı çıkarmayacağını düşünmekteyim. Tabii, fazla birşey de beklememek gerek.

Her ne kadar bu forumdakiler bu markayı sevmeseler de (yada bana öyle geliyor); bütçeniz kısıtlı ve ikinci el imkanınız yoksa değerlendirilebilir. :)

@AeTh9sha @BilgisayarKurdu

Decathlon'dan bende zamanında bisiklet almıştım fakat sürekli sorun çıkardı, memnun kalmadım. Üst düzey bir kullanıcı isen BTWIN tercih etme. Amatör şekilde kullanacaksan pek sorun olmaz diye düşünüyorum ve servis bakımından ne kadar kötü olsa da Salcano'nun servisine göre daha iyidir.

Fakat o bisikletin ederi 1000TL değil. Ortalama değeri 600TL olacak bir bisiklete o parayı verme. Eğer bütçen 1000TL'ye kadar çıktıysa 200TL daha artırıp bunu almanı öneririm.
MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST

Elimde City Fun 60 modeli vardı 2 gün önce sattım sürekli sorun çıkartıyordu maşası kilitlenebilir değil jant ayarı düz yolda gitmeye dikkat etmeme rağmen bozuluyordu. Şuan Riverside 500 almayı düşünüyorum daha önce Rockrider 520'ye binmiştim sürmesi aşırı keyifli ve rahattı bu yüzden bu sefer Decathlon'dan şaşmayı düşünmüyorum ancak Riverside 500'ün 8 vites olması biraz düşündürtüyor.

Arkadaşlar 5 günlük cezam dolayısıyla cevap yazamadım. Mosso legarda 1721 Mdm V fren modelini aldım. Hem Riverside 500 den 150 tl ucuz hemde ondan açıksası çok daha kaliteli ve 1 kg daha hafif.
Herkese tavsiye ederim özelliklerinede baktığınızda zaten fiyatına göre çok iyi olduğunu görürsünüz.
Riverside 500 e tekrar bakmaya gittim bayağı bi araştırma ve inceleme sonucunda gerçekten bisiklette 750 tl lik bisikletlerde olan özellikler dahi yok ve vites sistemi shimano değil :( Yardımlarınız için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı