Bu adam parayı nereden bulmuş olabilir?

TéQ10

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2017
Mesajlar
1.535
Çözümler
5
Bugün discord sunucumuzdaki bir kişi ben ve sunucu sahibine içinde oyun olan hesaplar hediye etti. Hesapları kendisi açtı ve açarken ve satın alırken ekran paylaşımı açıktı. Sadece kart bilgilerini göstermedi. Ama kendisi oyunların yanında DLC vb. şeyler de aldı ve oyunları bize seçtirdi. Aldığı oyunlar da ucuz oyunlar değil. Şimdilik hiçbir oyunu indirmedim. Adama sorduğum zaman eskiden orjinal oyun almaya parası yetmiyormuş. Parayı nereden bulduğunu sorduğumuz zaman bize boşverin dedi. Kendisi 16 yaşındaymış ve bugün okula gitmemiş. Bu parayı nereden bulmuş olabilir? Bu parayı yasa dışı bir yolla aldıysa bizim başımız belaya girer mi?

Not: Hesapları sesli konuşarak verdi ve konuşma tarzı biraz değişikti. Mesela dediği bazı şeyleri söyleyeyim.
"Sana Astroneer yanında birde çokomel alayım mı yersin?, Benim limonum bu! Kimseye vermem." Birde çok fazla reynmen'in yeni çıkan şarkısını söylüyordu :D

Bana verilen Steam hesabı: Anl9977
 
3 ihtimal üzerinde duruyorum.

Aile zengindir ve cocuğa kullanması için kredi kartı verilmiştir.
(Bir oyunda yaşça küçük birine denk geldim, babasının fabrikasından oyuna bağlandığını birazdan Fransızca dersi alacağını falan söylüyordu)

Derin crack forumlarına bir şekilde ulaşmış ve insanların çaldıkları kredi kartı bilglerini public olarak paylaşıp izini kaybetmelerine yardımcı olmuşur.

Aileden habersiz kredi kartlarını kullanıyor olabilirler. Size tavsiyem cocuğu dc de biraz ufak korkutun hesap geri alındı calıntı kart ibaresi gozüküyor tarzı belki konuşur.
 
Son düzenleme:
Biraz konuşturmaya çalıştım ve babasının zengin olduğunu söyledi. Eskiden dediği de bayağı eskidenmiş o zamanlar kart falan bilmiyormuş. Umarım doğru söylüyordur :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı