"Bu ağa bağlanılamıyor" hatası

Makaleler
1
LoL oynarken maçın ortasında bir anda internet sadece bilgisayarda gidiyor ve "bu ağa bağlanılamıyor" hatası alıyorum. 4-5 kere formatladım ama naafile çözülmedi sorun.
Denemediğim yol, yöntem kalmadı. Ne yapmam lazım bunun düzelmesi için?
Bilgisayarımda antivirüs olarak Kaspersky securty Cloud'un lisanslı versiyonu var ancak bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum.
Nasıl çözebilirim çünkü artık bilgisayarı parçalama raddesine geldi.

LoL oynarken maçın ortasında bir anda internet sadece bilgisayarda gidiyor ve "bu ağa bağlanılamıyor" hatası alıyorum. 4-5 kere formatladım ama naafile çözülmedi sorun.
Denemediğim yol, yöntem kalmadı. Ne yapmam lazım bunun düzelmesi için?
Bilgisayarımda antivirüs olarak Kaspersky securty Cloud'un lisanslı versiyonu var ancak bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum.
Nasıl çözebilirim çünkü artık bilgisayarı parçalama raddesine geldi.
Kaspersky ile alakası yok sorun modemde. Başka cihazlardan bağlanabiliyor musun modeme sorunsuz, evde başka bilgisayar varsa deneyebilirsin.
Kablosuz mu kablolu mu bağlanıyorsun ?

marka model ve Modem Router nedir?
Eski bilgisayar ise modemden şifreleme türünü değiştirip denediniz mi?

Bende de eski laptop var aşağıdaki resimlerdeki ayarlar o şekilde ayarlı olduğu zaman eski laptop hiç bağlanmıyor ama bazı seçenekleri kapatınca ve şifreleme türünü değiştirince bağlanıyordu muhtemelen benzer sorun.
Mesela şifreleme türü WPA3 ise WPA2 deneyin bi isterseniz.

Bu şekilde ayarlı olduğu halde eski laptop hiç bağlanmıyor ama yeni nesil laptop ise hiç sorun yok.
Eski laptop için misafir wifi ağı açıyorum hiç uğraşmadan kestirmeden.

Misafir ağ ayarları bu şekilde olunca eski laptop bağlanıyordu sorunsuz ve kopma vs olnuyor.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.jpg

aaa.jpg
sasas.jpg
zczczczcz.jpg

Son düzenleme:
Kaspersky ile alakası yok sorun modemde. Başka cihazlardan bağlanabiliyor musun modeme sorunsuz, evde başka bilgisayar varsa deneyebilirsin.
Kablosuz mu kablolu mu bağlanıyorsun ?
Sadece bilgisayarda gidiyor, diğer cihazlarımdan sorunsuz bağlanabiliyorum.
Ethernet kullanmam mümkün olmadığı için mecburen wifi kullanıyorum laptopumda.

Aygıt Yöneticisi ve laptopumun driver güncelleme kısmından karşılaştırdım aynı sürüm. Eski bir sürüm yok.
Üstelik bu sorunu yeniden başlatınca düzeliyor. Lan portu bozuk olsa uzun bir süre gelmez miydi?

1 adet Wi-Fi alıcı alın sorununuz çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı