yahmetertug
Hectopat
Minecraft Survival arkadaşlarla çok güzel oluyor 
İlk 2 oyunu bitir önce reis.Anlamsızca keyif aldığım GTA 5, bırakmak istiyorum artık, Witcher 3 başlayacağım, çok övdüler.![]()
Witcher 1'i oynamasına gerek yok, combat mekaniği yüzünden çok fazla kişiyi oyundan soğuttu. Ben katlandım fakat arkadaş katlanamayabilir. Özetini YouTube'den izleyebilir.İlk 2 oyunu bitir önce reis.![]()
İlk oyun optimizasyon özürlüsü diye duydum, gameplay izleyeceğim ama 2'yi oynamayı düşünüyorum.İlk 2 oyunu bitir önce reis.![]()
İlk iki oyun optimizasyon özürlüsü, Ryzen 3 3100, GTX 1660 Super ve 16 GB RAM sistem ile Witcher 1'de Ultra ayarlarda bazı yerlerde FPS 60'ın altına düşüyordu.İlk oyun optimizasyon özürlüsü diye duydum, gameplay izleyeceğim ama 2'yi oynamayı düşünüyorum.![]()
Witcher 1'i oynamasına gerek yok, combat mekaniğini yüzünden çok fazla kişiyi oyundan soğuttu. Ben katlandım fakat arkadaş katlanamayabilir. Özetini YouTube'den izleyebilir.
Genelde millet ilk bölümü bitiriyor, 2. bölümde salıyor witcher 1'iİlk oyun optimizasyon özürlüsü diye duydum, gameplay izleyeceğim ama 2'yi oynamayı düşünüyorum.![]()
Doğru, indirimle 2,70 TL'ye aldım ve 44 saatte bitirdim. Şu anda indirimde ve aynı fiyatta, combat mekaniği çoğu kişinin aksine ilerleyen zamanlarda keyifli gelmişti banaGenelde millet ilk bölümü bitiriyor, 2. bölümde salıyor Witcher 1'i
Fakat katlanınca zamanla hastası oluyorsun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.