körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ağustos 2022 #11 Kuru kuru dedi: @körbiginar Genişletmek için tıkla... Olsun ben hala buradayım. Yine günlük girip bakıyorum.
Kuru kuru dedi: @körbiginar Genişletmek için tıkla... Olsun ben hala buradayım. Yine günlük girip bakıyorum.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 3 Ağustos 2022 #12 393060 dedi: @freakcnsl Genişletmek için tıkla... Hocam giriyorum normalde ama pek konulara mesaj yazmıyorum
393060 dedi: @freakcnsl Genişletmek için tıkla... Hocam giriyorum normalde ama pek konulara mesaj yazmıyorum
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Ağustos 2022 #13 charm dedi: @William Crusader Genişletmek için tıkla... Usta her banım açıldığında bir ay daha yiyorum. Yeni bitti bu seferki zaten, şimdilerde dönebildim. 150 uyarı nedir vesselam @feritoski @Varyemez @Aliosman Avci
charm dedi: @William Crusader Genişletmek için tıkla... Usta her banım açıldığında bir ay daha yiyorum. Yeni bitti bu seferki zaten, şimdilerde dönebildim. 150 uyarı nedir vesselam @feritoski @Varyemez @Aliosman Avci
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 3 Ağustos 2022 #14 William Crusader dedi: Usta her banım açıldığında bir ay daha yiyorum. Yeni bitti bu seferki zaten, şimdilerde dönebildim. 150 uyarı nedir vesselam @feritoski @Varyemez @Aliosman Avci Genişletmek için tıkla... İşler bitmiyor be ustam ara ara gelebiliyorum ama farkedilebilmek çok güzelmiş hocam teşekkür ederim
William Crusader dedi: Usta her banım açıldığında bir ay daha yiyorum. Yeni bitti bu seferki zaten, şimdilerde dönebildim. 150 uyarı nedir vesselam @feritoski @Varyemez @Aliosman Avci Genişletmek için tıkla... İşler bitmiyor be ustam ara ara gelebiliyorum ama farkedilebilmek çok güzelmiş hocam teşekkür ederim
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 3 Ağustos 2022 #15 @Akif9748
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #16 @Jira Temmuz ayında 25 civarında mesaj atmışım. Jira standartlarının çok altında. Neredesin oğlum? @luci666 Dostum da tam başlığın anlamını taşıyor
@Jira Temmuz ayında 25 civarında mesaj atmışım. Jira standartlarının çok altında. Neredesin oğlum? @luci666 Dostum da tam başlığın anlamını taşıyor
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Ağustos 2022 #17 Aliosman Avci dedi: İşler bitmiyor be ustam ara ara gelebiliyorum ama farkedilebilmek çok güzelmiş hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bana ve bir çok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum
Aliosman Avci dedi: İşler bitmiyor be ustam ara ara gelebiliyorum ama farkedilebilmek çok güzelmiş hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bana ve bir çok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 3 Ağustos 2022 #18 William Crusader dedi: Bana ve birçok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: Bana ve birçok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorununuza yardımcı olduysam ne mutlu bana
William Crusader dedi: Bana ve birçok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: Bana ve birçok kişiye yardımcı oldunuz, unutur muyum Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorununuza yardımcı olduysam ne mutlu bana
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #19 @R.B.D hocamı bir süredir hiç görmedim.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #20 @Ömer444444 Adını değiştirmiş ki ben de değiştirdim görmemem normal. @396597