Bu aralar görmediğiniz Technopat Sosyal üyeleri kimler?

Özgür bir forum açma isteği çık aklımdan.
Geri döndüğünüze sevindim hocam umarım bazıları egolarına yenik düşüp yeniden ban atmazlar tekrar hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam. Burada siz de dahil sevdiğim insanlar olduğu için, hala bırakıp bırakmama konusunda kararsızım. Umarım yetkililere bir düzenleme getirirler.

Özgür bir forum açma isteği çık aklımdan.
Geri döndüğünüze sevindim hocam umarım bazıları egolarına yenik düşüp yeniden ban atmazlar tekrar hayırlı olsun.
@liveforspeed hocam ne hata yaptım söyler misiniz?
Çık aklımdanı görünce dayanamadım ama geri aldım, gereksiz yere basmaya da gerek yok tabi.

Yetkisi olunca, egolarına yenik düşüyorlar. Rahat bir şekilde, kendimizi ifade edemiyoruz. Bu mesajı yazarken bile sürekli yazıp silip tekrar yazıyorum, en ufak bir şeyden ceza veriyorlar çünkü.

@Konyalı Bilgisiyarcı Afgan'ların pedofili geleneklerini ifşaladığım için, 1 ay ban yedim hocam. :)
Kesinlikle katılıyorum. Cezalara karşılık verdiğim zamanlar haklı olduğum yerde hep haksız duruma düşürüyorlar :D

Yetkisi olunca, egolarına yenik düşüyorlar. Rahat bir şekilde, kendimizi ifade edemiyoruz. Bu mesajı yazarken bile sürekli yazıp silip tekrar yazıyorum, en ufak bir şeyden ceza veriyorlar çünkü.

@Konyalı Bilgisiyarcı Afgan'ların pedofili geleneklerini ifşaladığım için, 1 ay ban yedim hocam. :)
Ne diyorsunuz hocam? Bunların yüzünden hesabımdan oldum ben. Yoksa 5 bini geçmişti herhalde.

@Jira @Yararsız Üye @SideWinder işten güçten vakit yok artık...
Ah be hocam. En çok sizi özledim.😥😣

Technopat Haberler

Geri
Yukarı