- Katılım
- 29 Nisan 2020
- Mesajlar
- 1.095
- Çözümler
- 2
Beşiktaş.
Kadro yok sinirim bozuluyor.
Beşiktaş.
Porche Cayenne sevmiyor musunuz?Maalesef bir S350 devrinin sonuna geldik. Arabamızı kazıyarak çizen adam yüzünden, arabayı galericiye bozdurup, başka bir araba alacağız. Şu an tam çıldırma seviyesindeyim, babam şu an Porsche Cayenne bakıyor.![]()
Ondan değil hocam. Daha arabayı alalı 6 ay olmamıştı, ve çok sevdiğim bir araba olduğu için. Yoksa 2020 Porsche Cayenne hoşuma gidiyor.Porche Cayenne sevmiyor musunuz?
Ne yaparsınız hocam, Dünya mallardan geçilmiyor. 6 aylık arabayı çizmek ne demek ya! Üstelik neden çizmiş!?Ondan değil hocam. Daha arabayı alalı 6 ay olmamıştı, ve çok sevdiğim bir araba olduğu için. Yoksa 2020 Porsche Cayenne hoşuma gidiyor.
Sarhoşken çizmiş. Komşunun anlattığına göre ayakta duramıyormuş, hocam bizim sitede 3 katlı 21 tane villa var. Bu adam bizim 3 yan villamız da oturuyor, aklına nereden geldi bizimkini çizmek anlamıyorum, kamera kaydını bekliyoruz.Ne yaparsınız hocam, Dünya mallardan geçilmiyor. 6 aylık arabayı çizmek ne demek ya! Üstelik neden çizmiş!?
Hocam, belirli bir bütçemiz yok. Babam 2020 Cayanne bakıyorsa en rahatından, 2 vardır. Şu an kendisine de çok soru sormuyorum, inanılmaz gergin. Hocam, bu paraya s serisi alınır w222 makyajlı kasası alınır ama zaten s kullandık. Bmw ve Audi bakmaz, sevmediği markalar. Büyük ihtimalle Cayenne alabliriz, daha hiç bir şey bilmiyorum, soru da sormuyorum ki daha da gerilmesin diye.Porche Cayenne sevmiyor musunuz?
Edit: O paraya daha iyileri alınabilir.
Kimseninkini çizmemiş, gelmiş sizinkini çizmiş. Tövbe tövbe... Bunları gördükçe deliriyorum. Acaba ne halt yemeye yaşarlar ki!? Neyse, kamera kayıtlarını beklemekte fayda var. Peki adam ne diyor?Sarhoşken çizmiş. Komşunun anlattığına göre ayakta duramıyormuş, hocam bizim sitede 3 katlı 21 tane villa var. Bu adam bizim 3 yan villamız da oturuyor, aklına nereden geldi bizimkini çizmek anlamıyorum, kamera kaydını bekliyoruz.
İlk ben başlayayım, MediaMarkt'tan Xbox Series X alınca kargonun bedava olması.
Eki Görüntüle 690591
Sarhoştum bir şey hatırlamıyorum diyormuş.Kimseninkini çizmemiş, gelmiş sizinkini çizmiş. Tövbe tövbe... Bunları gördükçe deliriyorum. Acaba ne halt yemeye yaşarlar ki!? Neyse, kamera kayıtlarını beklemekte fayda var. Peki adam ne diyor?
Ekstra olarak bunları da yazmış. Sizden tek ricam, bu olayı büyütmemeniz, lütfen bu olay duyulmasın, itibarım ve işim söz konusu. Sizden tek ricam, masrafları bana yazmanız.Sarhoştum bir şey hatırlamıyorum diyormuş.
Hocam, adama hala çok kızgınım ama babama mesaj yollamış, adam da zaten iş adamı. Babama yazdığı mesaj şu. Beyefendi kusura bakmayın, arabanızı gece sarhoşken bilincim yerinde değilken çizdim. Bütün masraflar karşılamaya hazırım yazmış. Babam daha bir şey yazmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.