"Bu aygıt başka bir Apple hesabı ile ilişkilendirilmiş" hatası nedir?

KanekiBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, attığım ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi 3 aylık ücretsiz Apple Music alırken böyle bir uyarı aldım. Telefonumu MediaMarkt üzerinden aldım yani cihaz sıfır ve orijinal. Sizce neden böyle bir uyarı gelmiş olabilir? Telefonu açarken yeni kurulum yaptım herhangi bir aktarma yapmadım. Yeni bir iCloud hesabı ile açtım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-07-24 saat 12.51.00_36d215dc.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-07-24 saat 12.51.00_36d215dc.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu uyarıyı sistemin baska yerlerinde de alırsanız ve cihazınız henüz yeniyse değişim yapmanızı tavsiye ederim. Değişim cihazı almış olabilirsiniz.
Öyle mi dersiniz ya :( Hayır başka bir yerde almadım bu uyarıyı. Gözümün önünde açıldı cihaz kutusundan nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamış değilim. Aldığım yerde güvenilir bir teknoloji mağazası. Apple desteğe de yazdım bana yeni bir cihaz olduğu için senkronizasyon sıkıntısı olabileceğini, endişelenmemem gerektiğini söylediler. Sizce cihazı götürüp sormalı mıyım mağazaya?

Öyle mi dersiniz ya :( hayır başka bir yerde almadım bu uyarıyı. Gözümün önünde açıldı cihaz kutusundan nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamış değilim. Aldığım yerde güvenilir bir teknoloji mağazası. Apple desteğe de yazdım bana yeni bir cihaz olduğu için senkronizasyon sıkıntısı olabileceğini, endişelenmemem gerektiğini söylediler. Sizce cihazı götürüp sormalı mıyım mağazaya?

Gidip sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple desteğinin dediği durum bağlayıcıdır. Eğer farklı bir uygulama ile bu sorunu yaşamadıysanız görmezden gelebilirsiniz efendim.

Size kalmış.
Garanti bitiş tarihine de baktım. Aldığım gün ile uyuşuyor. En iyisi gidip sormak sanırım. Teşekkür ederim.

Apple desteğinin dediği durum bağlayıcıdır. Eğer farklı bir uygulama ile bu sorunu yaşamadıysanız görmezden gelebilirsiniz efendim.

Size kalmış.
Merhaba. MediaMarkt ile görüştüm. Bana yazılım ile ilgili bir hata olabileceğini, açılmasının mümkün olmadığını ilettiler. Bu cevap içime çok sinmediği için sonrasında tekrardan Apple Destek ile görüştüm fakat bu sefer beni üst bir departmana telefon ile bağladılar. Telefondaki Apple yetkilisine durumu anlattım. Bana birkaç soru sordu ve kısaca cihazın yeni olduğunu ve sıfırdan kurulum yaptığımı söyledim. O da bana bu uyarının aslında gelmemesi gerektiğini fakat bir bug olabileceğini, cihazın zaten herhangi bir WİFİ'ye bağlandığında garantisinin başlayacağını, daha önce cihazın bir aktivasyon göstermediğini, açılmış ve kullanılmış olduğuna ihtimal dahi vermediğini ve içimin rahat olması gerektiğini söyledi. Sanırım bu görüşmeden sonra ben de cihazın sıfır olduğuna inandım. Size tekrardan cevabınız için teşekkür ederim. Bilgilendirmek istedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı