"Bu aygıt başlatılamıyor. (kod 10), varolmayan aygıt belirtildi" hatası

under_bogac

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle. 1 saat kadar önce bilgisayarımı açtığımda her şey normaldi. Oyun oynarken birkaç kere fare takıldı ve düzeldi. Ne olduğunu anlamadım, devam ettim. Sonra hiç hareket etmemeye başladı. Aygıt Yöneticisi'ni açtığımda USB girişlerinin birinde sarı tehlike işareti vardı ve açtığımda "bu aygıt başlatılamıyor (kod 10)" mesajını alıyordum. Fare ile ilgili olduğunu düşünerek toplamda 3 tane fare denedim ama hiçbiri fayda etmedi. Sanırım USB girişlerinde sıkıntı var. Diğer girişi denediğimde ise bu sefer diğer aygıtta sarı işaret oluyordu. 2 aygıtı da devre dışı bırakıp etkinleştirdim, aygıtları yeniden tarattım. Faydasını göremedim. Fare olmadığına %100 emin olmak için tüm fareleri babamın iş bilgisayarında denedim ve oldu. Bilgisayarın 3 tane USB portundan sadece biri çalışıyor şu anda. İnternette çözümünü bulamadım, bilen birisi var mıdır?

Benim düşüncem anakart ile ilgili bir problem olabilir. ChatGPT'ye sorduğumda ise şu cevabı verdi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…