Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün not defterine X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* yazdım ondan sonra onu BAT yaptım anti virus virus algıladı gerçekten virus mudür? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,8 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar bugün not defterine X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* yazdım ondan sonra onu BAT yaptım anti virus virus algıladı gerçekten virus mudür?
Çözüm Bcansiz74 17 Aralık 2024 Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır.
Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 17 Aralık 2024 #2 Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır. Artı 0 Eksi Çözüm
Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır.
KS KS Ç Çaycan Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Bcansiz74 dedi: Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Adı üstünde test dosyası. Yazdığınız kod antivirüsün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.