Hamburger Kedy Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Merhaba, bilgisayarımda dosyaları taşıyıp adını değiştiremiyordum, MS Store ve uygulamaları açılmıyordu vb. bende format atmaya karar verdim. Ama bu bilgisayar sıfırlanıyor %5'te kaldı. Beklemeli miyim yoksa yeniden mi başlatmalıyım?
Merhaba, bilgisayarımda dosyaları taşıyıp adını değiştiremiyordum, MS Store ve uygulamaları açılmıyordu vb. bende format atmaya karar verdim. Ama bu bilgisayar sıfırlanıyor %5'te kaldı. Beklemeli miyim yoksa yeniden mi başlatmalıyım?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #11 Ne kadar süredir %5'te biraz sabredin, fırlıyor bazen çok çabuk geçebiliyor. Ayrıca bilgisayarın ayarlar kısmından mı sıfırla dediniz? Artı 0 Eksi
Ne kadar süredir %5'te biraz sabredin, fırlıyor bazen çok çabuk geçebiliyor. Ayrıca bilgisayarın ayarlar kısmından mı sıfırla dediniz?
KS KS Hamburger Kedy Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 cumali_032 dedi: Ne kadar süredir %5'te biraz sabredin, fırlıyor bazen çok çabuk geçebiliyor. Ayrıca bilgisayarın ayarlar kısmından mı sıfırla dediniz? Genişletmek için tıkla... %7 oldu TPM silinsin mi dedi F1 yaptım şimdi açılmıyor Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Ne kadar süredir %5'te biraz sabredin, fırlıyor bazen çok çabuk geçebiliyor. Ayrıca bilgisayarın ayarlar kısmından mı sıfırla dediniz? Genişletmek için tıkla... %7 oldu TPM silinsin mi dedi F1 yaptım şimdi açılmıyor
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.271 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #13 Tüm sistemini detaylıca belitirtir misin ilk olarak ? Artı 0 Eksi