"Bu bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz" hatası

Hocam bir şey soracağım. Fişe takmadım derken? Neyin fişini takınca Ghz tam oluyor.
Fişe takma olayını bende tam anlamadım ama pc dizüstü sanırım. Bir daha dene ve arkadaşın önerdiği program ile bak hangisi uyuşmuyor ve bize tekrar geri dön.
Eki Görüntüle 1092514

Sağ üstte yazıyor Attığım fotoğraflarda.
Çok rahat bir şekilde kaldırması lazım. Fişe tak ve tekrar başlat pcyi sonra bir daha dene ve nereden kurmayı denedin windows 11 ?
ve son olarakta tpm sürücünün versiyonuna bakmak için aşağıda yazdığım seçenekleri uygulayıp ss atarmısın.

Seçenekler :
Windows + R tuşlarına basın. tip tpm.msc aracı başlatmak için Enter tuşuna basın.

Fişe takma olayını bende tam anlamadım ama pc dizüstü sanırım. Bir daha dene ve arkadaşın önerdiği program ile bak hangisi uyuşmuyor ve bize tekrar geri dön.

Çok rahat bir şekilde kaldırması lazım. Fişe tak ve tekrar başlat pcyi sonra bir daha dene ve nereden kurmayı denedin windows 11 ?
ve son olarakta tpm sürücünün versiyonuna bakmak için aşağıda yazdığım seçenekleri uygulayıp ss atarmısın.

Seçenekler :
Windows + R tuşlarına basın. tip tpm.msc aracı başlatmak için Enter tuşuna basın.
İlk attığım Fotoğrafa bakar mısın knk orada yazıyor 2.0

Seçenekler :
Başlıktaki ekte.

İlk attığım Fotoğrafa bakar mısın knk orada yazıyor 2.0

Başlıktaki ekte.
Peki dediğimi yaptığındada o çıkıyor mu ?
Bu program ile test edip sonuçların görüntüsünü atarsanız iyi olacaktır.
ve arkadaşın dediği uygulamayı yükleyip kurup ss atarmısın. Sorunu daha net görebilelim.

Evet bunları biliyorum knk işlemci nesil muhabbetinden olmuyormuş halbuki işlemcim iyi :D
1625154446558.png

ve arkadaşın dediği uygulamayı yükleyip kurup ss atarmısın. Sorunu daha net görebilelim.
Sorun belli knk 7.nesil olduğu için i7 falan olması da fark etmiyor değiştirirler büyük ihtimalle.
1625154557047.png

Windows 11 şimdi yükleyip deniyecekmisin yoksa neden çalıştırmaz dediğinimi sorguluyorsun ?
İndirecek isen şu yoldan indirmeni öneriyorum ;
Adımları İzle 1-2-3 diye. 🙃
Onu kurarkende mesela hata ne diye açıkça söylüyor.
Evet bunları biliyorum knk işlemci nesil muhabbetinden olmuyormuş halbuki işlemcim iyi :D
Eki Görüntüle 1092528

Sorun belli knk 7.nesil olduğu için i7 falan olması da fark etmiyor değiştirirler büyük ihtimalle.
Eki Görüntüle 1092531
Recep abidede aynısı olmuştu. Ancak insider sıkıntısız bir şekilde yükledi. Bazen PC Cihaz durumu anlık veri ile çalışmıyor. Dediğim gibi birazcık daha sabret 10-15 temmuz arası zaten çıkıcak yeni windows 11 muhtemelen kalkıcaktır o tür hatalar.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    154,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.PNG
    2.PNG
    38 KB · Görüntüleme: 47
  • 3.PNG
    3.PNG
    28,2 KB · Görüntüleme: 41
Windows 11 şimdi yükleyip deniyecekmisin yoksa neden çalıştırmaz dediğinimi sorguluyorsun ?
İndirecek isen şu yoldan indirmeni öneriyorum ;
Adımları İzle 1-2-3 diye. 🙃
Onu kurarkende mesela hata ne diye açıkça söylüyor.

Recep abidede aynısı olmuştu. Ancak insider sıkıntısız bir şekilde yükledi. Bazen PC Cihaz durumu anlık veri ile çalışmıyor. Dediğim gibi birazcık daha sabret 10-15 temmuz arası zaten çıkıcak yeni windows 11 muhtemelen kalkıcaktır o tür hatalar.
1625154943812.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı