MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #21 Dene bakalım bir Mesela bende her şey yetiyor pc canavar gibi ama tpm yok.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #22 MustafaKAA dedi: Dene bakalım bir Mesela bende her şey yetiyor PC canavar gibi ama TPM yok. Genişletmek için tıkla... TPM olmadan da kurulabiliyor ISO dosyasında ufak değişiklik yaparak.
MustafaKAA dedi: Dene bakalım bir Mesela bende her şey yetiyor PC canavar gibi ama TPM yok. Genişletmek için tıkla... TPM olmadan da kurulabiliyor ISO dosyasında ufak değişiklik yaparak.
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #23 Ben Kurdum şimdi deniyorum. Evet Tpm var olarak göstererk kurdum. Soft Donanım dedi: TPM olmadan da kurulabiliyor ISO dosyasında ufak değişiklik yaparak. Genişletmek için tıkla... ve geri win 10 geçtim. Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
Ben Kurdum şimdi deniyorum. Evet Tpm var olarak göstererk kurdum. Soft Donanım dedi: TPM olmadan da kurulabiliyor ISO dosyasında ufak değişiklik yaparak. Genişletmek için tıkla... ve geri win 10 geçtim.
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #24 Ben de kurdum sorunlar var ama ben Win 8.1'den 10 da direk geçtim alışığım yani kalacağım 11 de.
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #25 yusuf0111 dedi: Ben de kurdum sorunlar var ama ben Win 8.1'den 10 da direk geçtim alışığım yani kalacağım 11 de. Genişletmek için tıkla... Güzel sorunun çözüldüyse ne mutlu . Ancak benim tercihim hala tam sürüm çıkınca geçmek olacak. Neyseh sorunum çözüldü diye işaretlermisin.
yusuf0111 dedi: Ben de kurdum sorunlar var ama ben Win 8.1'den 10 da direk geçtim alışığım yani kalacağım 11 de. Genişletmek için tıkla... Güzel sorunun çözüldüyse ne mutlu . Ancak benim tercihim hala tam sürüm çıkınca geçmek olacak. Neyseh sorunum çözüldü diye işaretlermisin.
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #26 Laptoplarda dili Türkçe'ye almayın kafayı yiyor MustafaKAA dedi: Güzel sorunun çözüldüyse ne mutlu . Ancak benim tercihim hala tam sürüm çıkınca geçmek olacak. Neyseh sorunum çözüldü diye işaretlermisin. Genişletmek için tıkla... Nereden tıklıyorum ona ?
Laptoplarda dili Türkçe'ye almayın kafayı yiyor MustafaKAA dedi: Güzel sorunun çözüldüyse ne mutlu . Ancak benim tercihim hala tam sürüm çıkınca geçmek olacak. Neyseh sorunum çözüldü diye işaretlermisin. Genişletmek için tıkla... Nereden tıklıyorum ona ?
MustafaKAA Hectopat Katılım 18 Mart 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #27 Mesaj kutucuğunun sağ tarafında. Bir Türkçe dil paketi tam olarak çalışmıyor. İleriki sürümlerde düzeltirler. Bir süreliğine İngilizcede kullan.
Mesaj kutucuğunun sağ tarafında. Bir Türkçe dil paketi tam olarak çalışmıyor. İleriki sürümlerde düzeltirler. Bir süreliğine İngilizcede kullan.