"Bu bilgisayar Windows 11'i Çalıştıramaz" Hatası

Yer
İstanbul
Windows Insider'dan Windows 11 yükleyecektim fakat şöyle bir hata alıyorum: "Bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." BIOS'tan Secure Boot'u açmayı denedim (Anakart'ım ASUS) fakat orada doğrudan Secure Boot'u açma veya kapama düğmesi yok. Key Management bölümü var. Secure Boot ayarları nasıl olmalı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-02 013325.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-02 013325.png
    16,6 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Insider'dan Windows 11 yükleyecektim fakat şöyle bir hata alıyorum: "bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." BIOS'tan Secure Boot'u açmayı denedim (Anakart'ım ASUS) fakat orada doğrudan Secure Boot'u açma veya kapama düğmesi yok. Key Management bölümü var. Secure Boot ayarları nasıl olmalı?

Sistem özelliklerini tam belirt.

Windows Insider'dan Windows 11 yükleyecektim fakat şöyle bir hata alıyorum: "Bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." BIOS'tan Secure Boot'u açmayı denedim (Anakart'ım ASUS) fakat orada doğrudan Secure Boot'u açma veya kapama düğmesi yok. Key Management bölümü var. Secure Boot ayarları nasıl olmalı?
Bilgisayariniz windows'un "minimum requirement'larini" karsilamiyor olabilir.

Sistem ozelliklerinizi yazabilir misiniz lutfen?
Merhaba, konudan bir uzak olacak ama windows 11'e upgrade edince coktan indirdigim oyunlar, programlar filan silinecek mi?

Son düzenleme:
Bilgisayariniz Windows'un "minimum requirement'larini" karsilamiyor olabilir.

Merhaba, konudan bir uzak olacak ama Windows 11'e upgrade edince coktan indirdigim oyunlar, programlar falan silinecek mi?

Yükseltme yapacaksan silinmez.

Uyarı biraz fazla açık değil mi?

Bilgisayariniz Windows'un "minimum requirement'larini" karsilamiyor olabilir.

Merhaba, konudan bir uzak olacak ama Windows 11'e upgrade edince coktan indirdigim oyunlar, programlar falan silinecek mi?

• İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G
  • Anakart: ASUS Prime B450M-K II 4400MHz (OC)
  • Bellek: Crucial Ballistix 8 GB 3200MHz DDR4 CL16 (X2)
  • Depolama: Patriot Burst 480GB.
  • Güç kaynağı: GameGaraj 650W 80+ bronz.
  • Monitör: Rampage RM236 165Hz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı