E EgeSoftV1 Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 7 24 Nisan 2020 #1 Bu Bilgisayar'ı masaüstünden sildim. Nasıl geri getirebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.221 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2020 #2 Sağ tık>Kişiselleştir>Temalar> Sağ taraftaki "İlgili Ayarlar"ın altından masaüstü simge ayarları kısmında geri getirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sağ tık>Kişiselleştir>Temalar> Sağ taraftaki "İlgili Ayarlar"ın altından masaüstü simge ayarları kısmında geri getirebilirsiniz.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 24 Nisan 2020 #3 The Butcher of Blaviken dedi: Sağ tık>Kişiselleştir>Temalar> Sağ taraftaki "İlgili Ayarlar"ın altından masaüstü simge ayarları kısmında geri getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizden hızlısı mezarda Artı 0 Eksi
The Butcher of Blaviken dedi: Sağ tık>Kişiselleştir>Temalar> Sağ taraftaki "İlgili Ayarlar"ın altından masaüstü simge ayarları kısmında geri getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizden hızlısı mezarda
Zgrrs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2018 Mesajlar 5.881 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #4 Masaüstü sağ tıklayın, kişiselleştir seçin, solda temalaarı seçin, sağda masaüstü simge ayarlarını seçip masaüstünde olmasını üstetiklerinze işaret kkoyun. Artı 0 Eksi
Masaüstü sağ tıklayın, kişiselleştir seçin, solda temalaarı seçin, sağda masaüstü simge ayarlarını seçip masaüstünde olmasını üstetiklerinze işaret kkoyun.
syntaxis Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Eskişehir 24 Nisan 2020 #5 Başlat > Windows Sistemi > Bu Bilgisayar'ı masaüstüne sürükleyin. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 24 Nisan 2020 #6 Yıllardır masaüstüne bu bilgisayar yeri olmadan yaşıyorum. Boş yer kaplıyor. Altta belgelerime tıklıyorum açmak istersem. Artı 0 Eksi
Yıllardır masaüstüne bu bilgisayar yeri olmadan yaşıyorum. Boş yer kaplıyor. Altta belgelerime tıklıyorum açmak istersem.