CoppeR. Kilopat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 12 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar bu bilgisayarı topladım, sorun vs. varmı parçalar arası uyumsuzluk falan?
E Emre Akçay Hectopat Katılım 18 Nisan 2013 Mesajlar 16 12 Şubat 2015 #2 Uyumlu hepsi alabilirsin gönül rahatlığıyla güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
G goodpick Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 210 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2015 #3 CoppeR. dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarı topladım, sorun vs. varmı parçalar arası uyumsuzluk falan? Genişletmek için tıkla... Kasanın güç kaynağını sonra değiştirebilirsin. Güç kaynağı: www.vatanbilgisayar.com: Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Bütçen yeterli ise zalman z3 plus almanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
CoppeR. dedi: Arkadaşlar bu bilgisayarı topladım, sorun vs. varmı parçalar arası uyumsuzluk falan? Genişletmek için tıkla... Kasanın güç kaynağını sonra değiştirebilirsin. Güç kaynağı: www.vatanbilgisayar.com: Zalman Zm600-Lx Dual Forward Serisi 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Bütçen yeterli ise zalman z3 plus almanı tavsiye ederim.