Bu bir veda mesajıdır

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba,

25 Aralık 2018'den yana ve daha doğrusu önceden beridir takip ettiğim Technopat forum ahalisinden bugün itibari ile hesabımı kapatarak ayrılıyorum. Çok şey öğrendik, Technopat sayesinde çok bilgi edindik kurulduğu ilk günden bu zamana kadar belki onlarca bilgiye sahip olduk. Yeri geldik üzüldük, yeri geldi kırıldık, yeri geldi birbirimize girdik, yeri geldik kahkaha attık. Forum dünyasında bu tarz kavgalar/tartışmalar ne yazık ki oluyor. Ama sizden son bir ricam var, birbirinizi kırmayın, şu 3 günlük dünyada birbirinizi kırmayın karşınızda ki insanı her zaman dinleyin ters cevap vermeyin. Ben her konuda sizlere destek olmaya çalıştım. @Emre C ve @Ali Güngör Hocama destekleri için teşekkür ediyorum. Ali Bey'in ofisini kendisi uygun görürse son bir kez ziyaret edip bir çayını içmeyi ve küçük bir sohbet etmeyi isterim zaten hemen hemen aynı lokasyonda ikamet ediyoruz. Kendileriyle ilgili sorunlarım yok çok şükür bu zamana kadar tanıdığım belki de en iyi 2 insan. Kendinize iyi bakın.

Herkese iyi Sosyaller, iyi eğlenceler dilerim.

Merhaba,

25 Aralık 2018'den yana ve daha doğrusu önceden beridir takip ettiğim Technopat forum ahalisinden bugün itibari ile hesabımı kapatarak ayrılıyorum. Çok şey öğrendik, Technopat sayesinde çok bilgi edindik kurulduğu ilk günden bu zamana kadar belki onlarca bilgiye sahip olduk. Yeri geldik üzüldük, yeri geldi kırıldık, yeri geldi birbirimize girdik, yeri geldik kahkaha attık. Forum dünyasında bu tarz kavgalar/tartışmalar ne yazık ki oluyor. Ama sizden son bir ricam var, birbirinizi kırmayın, şu 3 günlük dünyada birbirinizi kırmayın karşınızda ki insanı her zaman dinleyin ters cevap vermeyin. Ben her konuda sizlere destek olmaya çalıştım. @Emre C ve @Ali Güngör hocama destekleri için teşekkür ediyorum. Ali Bey'in ofisini kendisi uygun görürse son bir kez ziyaret edip bir çayını içmeyi ve küçük bir sohbet etmeyi isterim zaten hemen hemen aynı lokasyonda ikamet ediyoruz. Kendileriyle ilgili sorunlarım yok çok şükür bu zamana kadar tanıdığım belki de en iyi 2 insan. Kendinize iyi bakın.

Herkese iyi sosyaller, iyi eğlenceler dilerim.

O7, hocam kendinize iyi bakın.

Dosya Ekleri

• adaslksadas.jpg
    adaslksadas.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 2

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı