"Bu cihaz sıfırlandı. Daha önce senkronize olmuş bu hesapla oturum açın"

Yapmanız gerekenler.

1. Google hesabını kurtarmak. Kurtarsanız dahi 2-3 gün bekledikten sonra cihaza giriş yapmayı deneyin. Çünkü Google bazen güvenlik sebebiyle hesabı kitliyor şifreyi doğru yazsanız dahi kabul etmeyecektir. Yani şansınızı çok zorlamayın.

2. Stock romu tekrar kurmaya çalışmayın. Çünkü yine aynı şeyi isteyecektir. Aynı hesap ve şifre ile girilmesini isteyecektir.

3. Cihazın geliştirici seçeneklerinde USB hata ayıklayıcı açık mı? Açıksa custom rom kurarak sorunu çözebilirsiniz.

FRP bypass tüm cihazlar için çalışmıyor bazen. Ama işiniz halloldu ise sorun yok. Konuyu önce görseydim ben yardımcı olurdum. Zaten FRP bypass'ın amacı cihazın OEM kilidini açarak cihaza Google hesabı kurmanızı sağlıyor. Tekrardan sıfırlayın ya da stock romu tekrardan kurun. Güvenlik açığı oluşturmasın. FRP bypass işlemi yaparken kullandığınız Google hesabını kullanmayın.

Sıkıntı orada. Romu ya ben yükleyemiyorum yada ben yükleyemiyorum :). Birde ne gibi bir güvenlik açığı oluşabilir ki? OEM kilidi geliştirici seçeneklerinden kapanıyor diye biliyorum.

Evet Oem kilidi geliştirici seçeneklerden açılıp kapatılıyor. Açık olursa format sonrası istediğiniz Google hesabı ile giriş yapabilirsiniz. Kapalı olursa sadece cihazda format öncesinde açık olan hesap ile giriş yapabilirsiniz.
FRP bypass Google için tehdit bence. Sonuçta cihazın ve hesabın bütün bilgilerini o uygulamaya vermiş oluyorsunuz. Google birşey biliyor ki FRP bypass işlemini onaylamıyor. [emoji28]

Anladım. Geçersiz kılmaktan kastım o değildi. Teşekkür ediyorum iyi forumlar.
Çok denedim olmadı hiç bir şekilde. Sorun halloldu zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı