Bu çikanlar tüy mü sakal mı?

Alorree18

Hectopat
Bu çikanlar sakal mi tüy mü çözemedim. Yaşim 1 aya 19 olacak bu çıkanlar tüyse ne zaman sakal olur estetik durur? Ben estetik durduğunu düşünmüyorum.

Screenshot_20230821-072445_Gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar tüy kuşların vücudunu örten ince ve tarazlı uzantılardır. Eğer ince kıl olarak tabir ediyorsan büyük ihtimalle onlar tüy değil sakal.

Sakal, estetik olacak duruma gelmesi sizin genlerinize bağlı. Babanızın, amcanızın sakalları nasılsa sizin ki de ona benzer bir şey olur. 2-3 seneye bir şeye benzer eğer köse değilseniz.
Valla böyle bırakıncada çirkin duruyor bide bende çenede çikmiyo oralar tüy tüy fenerle yakindan bakarsan anca gorunuyo bıyik falan belirgin değil yok denecek kadar az yanlarda var sadece. Yanaklarda 2 ay önce yoktu oralarda artio. Sakalı 15 yaşindan beri çok istemiştim galiba bana yakışmıyor çunku uzatınca değişik oluyorum kesincede 15 yaşinda gibi duruyorum biraksan dert birakmasan dert en iyisi 1 2 sene daha beklemek

Valla böyle bırakıncada çirkin duruyor bide bende çenede çikmiyo oralar tüy tüy fenerle yakindan bakarsan anca gorunuyo bıyik falan belirgin değil yok denecek kadar az yanlarda var sadece. Yanaklarda 2 ay önce yoktu oralarda artio. Sakalı 15 yaşindan beri çok istemiştim galiba bana yakışmıyor çunku uzatınca değişik oluyorum kesincede 15 yaşinda gibi duruyorum biraksan dert birakmasan dert en iyisi 1 2 sene daha beklemek
Böyle tam çıkmayan sakallar zaten çirkin duruyor, sakalını uzatacaksan en fazla 1-2 günlük uzat. Tıraş olmak yakışır sana şimdilik.

Bazı insanlarda sakal daha geç çıkıyor, 20'li yaşlarına kadar köse olup sonra sakalı çıkan insanlarda var. Eğer köse değilseniz 2-3 seneye bir şeye benzer sakalınız kesinlikle...

Böyle tam çıkmayan sakallar zaten çirkin duruyor, sakalını uzatacaksan en fazla 1-2 günlük uzat. Tıraş olmak yakışır sana şimdilik.

Bazı insanlarda sakal daha geç çıkıyor, 20'li yaşlarına kadar köse olup sonra sakalı çıkan insanlarda var. Eğer köse değilseniz 2-3 seneye bir şeye benzer sakalınız kesinlikle...
Valla Babamda abimde dayımda kimsede sıkıntı yok hepsinin sakali normal çikiyo abimin uni fotolarina baktiğimda sakali seyrekmiş galiba benimde öyle olacak daha 2 3 ay önce sakallar böyle değildi yeni yeni çikmaya başladi 20 de falan birşeye benzer herhalde :D 1 aya 19 olacagim yaşda büyüdü herkesin sakali var benim böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı