doraemonn Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #11 Doraemon olmasın mı?
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 16 Mart 2021 #12 Ben de buna benzer bir çizgi film hatırlıyorum ama onda tablete benzer bir şeye çiziyordu.
Veenox Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 16 Mart 2021 #13 Çizgi filmi hatırladım fakat ben de ismini bulamadım. Tabletine çizdiği her şey gerçeğe dönüşüyordu, hatta bir de büyük kardeşi vardı.
Çizgi filmi hatırladım fakat ben de ismini bulamadım. Tabletine çizdiği her şey gerçeğe dönüşüyordu, hatta bir de büyük kardeşi vardı.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #14 Trascendentium dedi: Ben de buna benzer bir çizgi film hatırlıyorum ama onda tablete benzer bir şeye çiziyordu. Genişletmek için tıkla... Veenox dedi: Çizgi filmi hatırladım fakat ben de ismini bulamadım. Tabletine çizdiği her şey gerçeğe dönüşüyordu, hatta bir de büyük kardeşi vardı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız defter değildi tabletti ben de unutmuşum doraemonn dedi: Doraemon olmasın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam değil.
Trascendentium dedi: Ben de buna benzer bir çizgi film hatırlıyorum ama onda tablete benzer bir şeye çiziyordu. Genişletmek için tıkla... Veenox dedi: Çizgi filmi hatırladım fakat ben de ismini bulamadım. Tabletine çizdiği her şey gerçeğe dönüşüyordu, hatta bir de büyük kardeşi vardı. Genişletmek için tıkla... Haklısınız defter değildi tabletti ben de unutmuşum doraemonn dedi: Doraemon olmasın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam değil.
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #15 Foster'ın hayali dostlar mekanı olması lazım hocam hortlattım konuyu galiba
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #16 Mehmet _Akif dedi: Foster'ın hayali dostlar mekanı olması lazım hocam hortlattım konuyu galiba Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu biliyorum o değil.
Mehmet _Akif dedi: Foster'ın hayali dostlar mekanı olması lazım hocam hortlattım konuyu galiba Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu biliyorum o değil.
E Ekmeksiz Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 7 31 Mart 2021 #17 Valla ben de öyle bir şeyler hatırladım şimdi.Randy diye bir isim geçiyordu sanki. aha buldum galiba . Andy'nin Nesi Var? (What's with Andy?) Son düzenleme: 31 Mart 2021
Valla ben de öyle bir şeyler hatırladım şimdi.Randy diye bir isim geçiyordu sanki. aha buldum galiba . Andy'nin Nesi Var? (What's with Andy?)
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #18 Ekmeksiz dedi: Valla ben de öyle bir şeyler hatırladım şimdi.Randy diye bir isim geçiyordu sanki. aha buldum galiba . Andy'nin Nesi Var? (What's with Andy?) Genişletmek için tıkla... Baktım ama o da değil
Ekmeksiz dedi: Valla ben de öyle bir şeyler hatırladım şimdi.Randy diye bir isim geçiyordu sanki. aha buldum galiba . Andy'nin Nesi Var? (What's with Andy?) Genişletmek için tıkla... Baktım ama o da değil
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #19 Niye aklıma Death Note geliyor?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #20 Poko?