Bu Devirde Bilgisayar Alınır mı ?

Peki ya ufak bi kasa toplamak sizce mantıklı olur mu? Ağırlık çok önemli değil az yer kaplayan taşınabilir bir kasa toplamak nasıl olur? Bunun için bir rehber falan var mı?

Dolar düşmez düşerse de çok küçük oranda düşer o da fiyatlara hemen yansıtılmaz.
-Kur yüksekken alınan ürünleri zararına satmak olmaz.
-Memlekette tarım, hayvancılık, teknoloji, otomotiv.... üretim çok düşük seviyelerde doların bir nebze düşmesi turizm biraz canlandı o da 2 ay idare eder. Diğer pek çok sebep var ama ateş çemberi ortasında olduğumuzu düşünürseniz çok daha zor günler bizi bekliyor.

3-4 sene kullanmak durumunda olacağınız bilgisayar için ihtiyacınızı iyice tespit edin.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Piyasanın canlanması için doların 10 TL'yi geçmesi gerekmekte. 25 Temmuz faiz indirimi açıklandıktan sonra dolar yavaş yavaş artmaya başlayacak.

Vallahi ikinci el alınır set halinde monitör+kasa+klavye+mouse 600 TL'ye sistem topladım CS:GO, Valorant, PUBG Mobile oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…