Bu Devirde Bilgisayar Alınır mı ?

Boşuna fiyatların düşmesini beklemeyin. Yıllardır bu mantıkla hareket edenler neredeyse iki katını ödemek zorunda kalıyor.

İleride bunun daha da artmayacağının hiçbir garantisi yok. Artabilme olasılığı daha muhtemel hatta.

Şu an imkanınız varsa tereddüt etmeden alın.

Peki ya ufak bi kasa toplamak sizce mantıklı olur mu? Ağırlık çok önemli değil az yer kaplayan taşınabilir bir kasa toplamak nasıl olur? Bunun için bir rehber falan var mı?

Dolar düşmez düşerse de çok küçük oranda düşer o da fiyatlara hemen yansıtılmaz.
-Kur yüksekken alınan ürünleri zararına satmak olmaz.
-Memlekette tarım, hayvancılık, teknoloji, otomotiv.... üretim çok düşük seviyelerde doların bir nebze düşmesi turizm biraz canlandı o da 2 ay idare eder. Diğer pek çok sebep var ama ateş çemberi ortasında olduğumuzu düşünürseniz çok daha zor günler bizi bekliyor.

3-4 sene kullanmak durumunda olacağınız bilgisayar için ihtiyacınızı iyice tespit edin.

Piyasanın canlanması için doların 10 TL'yi geçmesi gerekmekte. 25 Temmuz faiz indirimi açıklandıktan sonra dolar yavaş yavaş artmaya başlayacak.

Merhaba. Malum ülkemizin ekonomik durumu bilgisayar fiyatlarınıda epey bir yukarılara çekti. Bir dizüstü bilgisayar alma planım var fakat ben ilerleyen günlerde fiyatlar düşer umuduyla beklerken gittikçe artıyor. Özellikle Vatan Bilgisayar gibi mağaza üzerinden gidip alma şansımız olan yerlerde hakikaten trajikomik fiyatlar söz konusu. Sizce bilgisayar almak için doğru zamanı mı bekliyim? Yoksa ileride daha da çok artacağından hemen alınır mı?

Vallahi ikinci el alınır set halinde monitör+kasa+klavye+mouse 600 TL'ye sistem topladım CS:GO, Valorant, PUBG Mobile oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı