Bu devirde GTA:SA oynanır mı?

• Konuyu başlatan estexa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 378
Ben mobilden çoğu görevini oynamıştım ama günümüze göre grafikleri ve fizikleri eski kalıyor yani oynanır da pek bir şey beklemeyin derim.

Dönemin şartlarına göre oynarsan bir sıkıntı olmaz ha şayet şunu dersen "ıhmm bu oyun çok eski grafikleri çok kötü antika bir oyun saçma sapan" hiç oynama bile zira oyun 20 yaşını devirmiş bir oyun hala oynayıp keyif alan var mı var ben hala daha oynarım mesela.

Hocam ek olarak para vermeyeceğim CS2 skinlerimi satıp alacağım o yüzden Steam'den alacağım ve Epic ten para verip oyun almak yerine daha da pahalı olsa da Steam'den almak benim için daha mantıklı geliyor. Kütüphanemde oyun biriktirmek hoşuma gidiyor.

Hocam haklısınız ama tercihen Steam'den almak kütüphane oluşturmak daha çok hoşuma gidiyor.

Neden oynanmasın?

Hikayesine ilgin varsa neden olmasın?

Altyazıyla beraber oyna.*

Dönemin şartlarına göre oynarsan bir sıkıntı olmaz ha şayet şunu dersen "ıhmm bu oyun çok eski grafikleri çok kötü antika bir oyun saçma sapan" hiç oynama bile zira oyun 20 yaşını devirmiş bir oyun hala oynayıp keyif alan var mı var ben hala daha oynarım mesela.
Grafikler berbat olmadıkça benim için gayet okeydir hikayesi oynanışı da sarıyorsa oynarım sizce sarıyor mu bundan bahsettim

Grafikler berbat olmadıkça benim için gayet okeydir hikayesi oynanışı da sarıyorsa oynarım sizce sarıyor mu bundan bahsettim.

En azından GTA 5'ten iyi hocam. GTA 5'te polislerden zar zor kurtuluyorsun, yemek yiyemiyorsun, egzersize gidemiyorsun, polis ambulans gibi görevleri yapamıyorsun daha birçok eksiği var GTA 5'in.

En azından GTA 5'ten iyi hocam. GTA 5'te polislerden zar zor kurtuluyorsun, yemek yiyemiyorsun, egzersize gidemiyorsun, polis ambulans gibi görevleri yapamıyorsun daha birçok eksiği var GTA 5'in.

GTA V yeni aldım hani onu oynamadan alıştırma niteliğinde aslında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı