GTA San Andreas bu devirde alınır mı?

Steamden GTA:SA aldım ama insanların halen neden Steam versiyonunun çok kötü demesini anlamadım. Korsanda oynadım fark yoktu, Steam versiyonunu da oynadım fark yoktu.

Arkadaşlar merhaba. Ben GTA San Andreas'ın Steam sürümünü alacaktım ama çok hata var diye duydum. Korsan da nasıl indirilir bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunur musunuz?

Almanızı tavsiye etmem, oyun benim en sevdiğim oyun ama Steam sürümünde tonlarca hata var. Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve eğer alacaksanız GTA trilogy paketini alın, o zaman değer.

Ve alacakasanız oyunu downgrade etmeden oynamayın, downgrade yani sürüm düşürmenin nasıl yapıldığı şu videoda anlatılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle Steam dan alma. Bak yapma bu hatayı. Tabii ki korsan yükleyip sonradan orjinalinin parasını verirsiniz, ama GTA San Andreas bu devirde oynanır. Oyun yakın zamanlarda çıkan oyunlara göre daha iyi hikayesi var, daha iyi açık dünyası var, çeşitlilik çok fazla. Her görev habire farklı farklı şeyler yapıyoruz. Hikayesi dünyanın en iyi hikayeleri sıralamasında ilk 3' e girer. Oyunun haritası çok büyük ama şimdi çıkan oyunlar gibi kopyala yapıştır kopyala yapıştır yapmıyor. Hiç tekrar etmiyor oyun. Araba modifiyesi var, hatta oyuna mod kurarsan daha çok zevk alırsın. Ben geçen yıl 2 kez bitirdim oyunu. Türkçe yama yap bence tavsiye ediyorum. Ama ingilizcemi geliştirmek istiyorum dersen sana kalmış. Grafikleri 2021 de hala oynanılcak durumda mı dersen hayır. Ama oynanılmıyacak kadar kötü mü hayır. Tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ben GTA San Andreas'ın Steam sürümünü alacaktım ama çok hata var diye duydum. Korsan da nasıl indirilir bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunur musunuz?
Oyunu Rockstar Games'den geçen günlerde aldım, pişmanım. Çok sorunlu. Ekran dönmüyor, şey olmuyor falan bir sürü derdi var.

Downgrade, grafik muhabbetlerine falan hiç girmedim. Oyunu satın aldım, zaten 8 TL gibi bir fiyatı vardı. FPS sorununu ayarlardan sınırlandırıcıyı kapatıp, ortadan kaldırdım. Amacım hikayesine tekrar bir göz atıp, her görevin hikayesini öğrenmek olduğu için çok keyif verdi. Yine olsa yine veririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı