Bu devirde kavga etmek ne kadar mantıklı?

Kişisel egoların yüzünden hem yanındakilerin hem de karşıdakilerin zarar görmesi sıkıntı değil yani senin için?

Eğer karşımdakine gücüm yetiyorsa o da dalmaya meraklıysa dalarım ama gücüm yeterse. Yetmiyorsa gerekli yerlere başvururum zaten.

Kişisel egoların yüzünden hem yanındakilerin hem de karşıdakilerin zarar görmesi sıkıntı değil yani senin için?
Karşı tarafı dövdükten sonra arkasına alırsa ben arkamdaki kişiler ile saldırırım. Kişisel bir olay yüzünden arkama kişi toplamam.

Bence kavga etmek için devir müsait.
Zaten herkes gergin herkes sinirli.
Ülkece stres atmamız lazım!

Bence kavga etmek için devir müsait.
Zaten herkes gergin herkes sinirli.
Ülkece stres atmamız lazım!

Evet tamam kavga edilebilir bu dönemde müsait falan ama millette bıçak boş falan gezersen o kişiler için bence müsait değil diye düşünüyorum.

Et aga, hiç acıma.
Ben kavgada bıçaklandım, hissetmedim, kavgaya devam ettim. Sonra baktım, çocuk 2-3 kere daha soktu, o zaman ayıktım. Yine de kavgaya devam ettim.

Bu tip insanlarla uğraşmamak lazım benim gözümde teröristten farksız bunlar.

1 kişiye 10 kişi çağıran birisi demek ki kendisine güvenmiyor. Adam toplayarak kendini en cesur benim sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…