Bu devirde kavga etmek ne kadar mantıklı?

Bunu belki millete şuan 3. Diyişim aileme küfür edilmedi, böyle olay da yaşamadım sadece meraktan soruyorum dedim.
Hocam insanlar sizlik bir durum olmadığını farkında, cümleleri kuruş şekilleri öyle. Neden bu olaya bu kadar takılmışsınız anlamadım

Anana sövdüyse ne olmuş? Annenin haberi bile yok. Sende onunkine söv çok mu zor? Annene sövülünce annen üzülmez ama sen 5 para etmez adamlar yüzünden zarar görürsen işte o zaman annen üzülür değmez dostum. Ne zaman kavga edersin söyleyeyim; annen yanında iken taciz etmeye çalışırlar kız arkadaşın yanında iken laf atarlar paranı gasp etmeye çalışırlar. Hakkını yerler o zaman edersin. Ama böyle çocukca olaylarla başını ağrıtmaya lüzum yok.

Sorulacak sorular:

1- Kavga edeceğin kişiye verdiğin değer?
2- Kavga olumlu/olumsuz sonuçlanırsa ne olacak?
3- Zamanını harcamaya değer mi?
4- Yaşamayı seviyor musun?

Kavga cesareti olup aklı olmayanların işidir. Bizler insanız yaşanan olayları konuşarak çözmek yerine kavga edersek hayvandan ne farkımız kalır?

Bu kadar ciddi bir durumda polise başvur zaten %90 bu şahıs bıçaklıdır.

Hiç mantıklı bir şey değil sen ondan üstün olsan bile karşıdaki çıkarır bıçağı bir takar sana hayatın kararır.
Kaçı bıçağı takabilecek kadar cesaretli sence mahallede gördüğün kekoların hepsi kolpa, ucube herifler. Bıçak takabilecek herifler öyle kolay denk gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…