C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 20 Kasım 2020 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi sizce PS3 alınır mı? Almayı düşünüyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 20 Kasım 2020 #2 Bu hafta için de açılan 50. PS3 alınır mı konusu galiba. Özel oyunlar oynayacaksan alınır yoksa alınmaz.
Bu hafta için de açılan 50. PS3 alınır mı konusu galiba. Özel oyunlar oynayacaksan alınır yoksa alınmaz.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 20 Kasım 2020 #3 GFYT dedi: Bu hafta için de açılan 50. PS3 alınır mı konusu galiba. Özel oyunlar oynayacaksan alınır yoksa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Açılan konunun size bir zararı mı dokundu anlamadım. Teşekkürler.
GFYT dedi: Bu hafta için de açılan 50. PS3 alınır mı konusu galiba. Özel oyunlar oynayacaksan alınır yoksa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Açılan konunun size bir zararı mı dokundu anlamadım. Teşekkürler.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2020 #4 Alınır. Daha o kadar eskimedi.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #5 2.el PS4 almak daha mantıklı olacaktır.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 20 Kasım 2020 #6 Silinen üye dedi: Açılan konunun size bir zararı mı dokundu anlamadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burada boş konuşucağınıza eski konulara bakabilirdiniz. Teşekküre gerek yok.
Silinen üye dedi: Açılan konunun size bir zararı mı dokundu anlamadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burada boş konuşucağınıza eski konulara bakabilirdiniz. Teşekküre gerek yok.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #7 Sırf Uncharted 3 oynamak için bile alınır. Ancak 1000 TL'ye falan değil, 500-600 TL'ye falan bulursan kap hemen.
Sırf Uncharted 3 oynamak için bile alınır. Ancak 1000 TL'ye falan değil, 500-600 TL'ye falan bulursan kap hemen.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #8 GFYT dedi: Burada boş konuşucağınıza eski konulara bakabilirdiniz. Teşekküre gerek yok. Genişletmek için tıkla... Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var?
GFYT dedi: Burada boş konuşucağınıza eski konulara bakabilirdiniz. Teşekküre gerek yok. Genişletmek için tıkla... Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 20 Kasım 2020 #9 baran361 dedi: Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var? Genişletmek için tıkla... Mizah denen bir şeyin varlığından haberin olduğu zaman, gel tartışalım. Orada mizahi bir bakış açısı ile gönderme yaptım. Arkadaşta sizin yaptığınız gibi boş bir gönderme atınca haliyle sinirlendim.
baran361 dedi: Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var? Genişletmek için tıkla... Mizah denen bir şeyin varlığından haberin olduğu zaman, gel tartışalım. Orada mizahi bir bakış açısı ile gönderme yaptım. Arkadaşta sizin yaptığınız gibi boş bir gönderme atınca haliyle sinirlendim.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 20 Kasım 2020 #10 baran361 dedi: Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var? Genişletmek için tıkla... Anlamazlar hocam böyleleri.
baran361 dedi: Adam konu açmış bir şey soruyor ve boş konuşuyorsunuz diyorsun. Gerçekten iyi boş yaptın yazma kardeşim yazma gibi bir zorunluluğun mu var? Genişletmek için tıkla... Anlamazlar hocam böyleleri.