Bu devirde PS3 alınır mı?

Kendim ocak ayında almıştım, günümüz için hala yeterli bir konsol, alınabilir ama fazla para vermeyin sakın ve yüz yüze almayı tercih edin.

Mizah denen bir şeyin varlığından haberin olduğu zaman, gel tartışalım.

Orada mizahi bir bakış açısı ile gönderme yaptım. Arkadaşta sizin yaptığınız gibi boş bir gönderme atınca haliyle sinirlendim.

Mizah mı? İnsanların aklıyla dalga mı geçiyorsun?

Mizah denen bir şeyin varlığından haberin olduğu zaman, gel tartışalım.

Orada mizahi bir bakış açısı ile gönderme yaptım. Arkadaşta sizin yaptığınız gibi boş bir gönderme atınca haliyle sinirlendim.

Öncelikle daha karşındakinin görüşlerini/mesajlarını boş olarak gördüğün için seninle tartışmayacağım.

Bence alınmaz, ben konsol oyuncusuyum ve tüm konsolları kullanma şansım oldu hala daha elimde PS3 var fakat artık hiçbir işlev görmüyor oyun desteğini kestiler çıkmış olan oyunlar gayet eski ve sizi tatmin edeceğini sanmıyorum belki PS4 bakabilirsin, bu arada PS3 konusunda kesin kararlıysan bir şey diyemem fakat onun yerine Xbox 360 alırsan daha avantajlı olur senin için her açıdan.

Yeni nesil oyunlarda olan durumu açıklayım sana;
Eşcinsellik,
Daha çok eşcinsellik,
Sabaha kadar eşcinsellik.

Ben ırkçılık yapmıyorum. Oyunlar giderek çöp oluyor o kadar.
Eski oyunlar her zaman daha güzeldir. Örneğin God of War PS3 serilerini oyna çok seversin.

Yeni nesil oyunlarda olan durumu açıklayım sana;
Eşcinsellik,
Daha çok eşcinsellik,
Sabaha kadar eşcinsellik.

Ben ırkçılık yapmıyorum. Oyunlar giderek çöp oluyor o kadar.
Eski oyunlar her zaman daha güzeldir. Örneğin God of War PS3 serilerini oyna çok seversin.

Sen neler onuyorsun? Bir God of War 3 takılmıyosundur sadece?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı