Bu devirde YouTuber olunur mu?

Dolarla kazandıkları için bayağı iyi kazanıyorlar. Bence yapılır.

Para kazanmayı açabilmek için çok uğraşmak gerekiyor. Sen 1000 abone ve yıllık 4 bin saat izlenme barajını geçsen bile telif hakkı ile korunan veya para kazanmaya uygun olmayan videoların veya paylaşımın varsa para kazanmayı açamama ihtimali var. Diyelim ki açtı, YouTube'dan gelen gelirin vergisini her ay veya her yıl ödemesi var o sıkıntı.
 
Yapma o zaman dostum ne diyeyim.
 
Hangi alanla ilgilenmek istiyorsanız o alanda ilgi çekici ve insanların izlemekten hoşlanacağı içerikler hazırlarsanız ve şansınız iyi giderse neden olmasın?
 
Herkese selam. Aklıma birden böyle bir soru geldi. Yaşım yeteri kadar var. Sizce bu devirde YouTuber olunur mu? İlk başlarda ne yapılması gerekli? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Neden olunmasin ilginiz çeken bir konuda video çekin o videoyu da ilgi ceken ve merak eden izler.
 
Çoğu kişi den farklı olmak lazım! Mesala benim yayınlarımda hakaret küfür etmek kesinlikle yasak. Çoklu platforum yayını yapıyorum. Twtich, Facebook, Youtube, Trovo, Nimo, Tiktok tek seferde hepsinde yayın yapıyorum! Yayınlarımı takip eden avukatım dahil var. Bunun yanı sıra ben başlangıçta defterci (muhasebe) dahil tuttum. Başlayacaksan ipin ucunu sağlam tutmalısın.
 
Arkadaşlar, kanal konsepti oyun olmayacak. Çünkü kendi düşüncem ile oyun videoları artık düşüşte, yayıncılık hariç. Şu anda konsept fikri düşünüyorum. Umarım bulabilirim.
 
Arkadaşlar, kanal konsepti oyun olmayacak. Çünkü kendi düşüncem ile oyun videoları artık düşüşte, yayıncılık hariç. Şu anda konsept fikri düşünüyorum. Umarım bulabilirim.
Bana göre bu düşünce yanlış. Oyun içerik üreticisi düşüşe hiç bir zaman geçmez. Nedeni çok basit. 10/18 yaş altında herhangi bir kullanıcı GameLoop kullanarak sadece Pubg oynayıp "yayıncıyım" demesi bu düşünceye itiyor izleyicileri.

Şahsen ben 2nci bilgisayara geçip capture kart kullandığımdan bu güne artık pubg oynamama kararı aldım. Daha doğrusu şahsi düşüncemi söylemek gerekirse; Sadece Pubg oynayarak yayın açan kişilere "yayıncı" gözü ile bakmıyorum!
 

Hocam, elbette oyun içeriği üreticisi düşüş yaşamaz. Ben sadece aklımdan geçtiği ve sizin de söylediğiniz gibi PUBG oynayan birisi yayıncıyım diyor ben de o gözle bakmam kesinlikle. Dediğim gibi şu anda konsept düşünüyorum.
 
Tabi ki olunur ancak çok fazla youtuber olduğu için içerik yönetimin iyi olmalı.
 
26 Günlük 2 kanalım ile ben de yeni başladım. Temel kanalımda 3 günde bir uzun (şimdilik benim için yeterli), yanına da 1-2 shorts ekliyorum. Temel şeylere öncelikle sahip olunmalı. Mesela Seo analizi, özel küçük resimler hazırlamak gibi. YouTube’ta güzel eğitim videoları var, onları incele.
2. Kanalıma sadece shorts atıyorum. Uzun videolarımın kesitlerini paylaşıyorum. Bakalım gelecekte bizi ne bekliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…