Bu dönemde Huawei alınır mı?

• Konuyu başlatan FEDUX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.647
Hepinizden özür dilerim. Rahatsız etmişim anlaşılan. 9 ay çalışmanın sonucunda kendime telefon alıcam. Almışken iyisi olsun diye araştırma yapıyordum. Maalesef sizi sıkmışım kusura bakmayın. Benim 9 ayda biriktirebildiğime 3 kuruş diyorsanız sizin bileceğiniz iş. Geliriniz iyidir bol bol kullanırsınız. 3 KURUŞUN lafı olmaz sizin için. Neyse ben daha uzatmayayım. Büyük ihtimalle moderatör zaten yine yasak atıcak. Dahada kullanmam forumu. Size kolay gelsin.

Hepinizden özür dilerim. Rahatsız etmişim anlaşılan. 9 ay çalışmanın sonucunda kendime telefon alıcam. Almışken iyisi olsun diye araştırma yapıyordum. Maalesef sizi sıkmışım kusura bakmayın. Benim 9 ayda biriktirebildiğime 3 kuruş diyorsanız sizin bileceğiniz iş. Geliriniz iyidir bol bol kullanırsınız. 3 KURUŞUN lafı olmaz sizin için. Neyse ben daha uzatmayayım. Büyük ihtimalle moderatör zaten yine yasak atıcak. Dahada kullanmam forumu. Size kolay gelsin.
Mevcut konuları inceleyebilirsin. Kıyaslama videoları kullanıcı yorumları vesaire inceleyebilirsin. Her bir soruya herkes ayrı konu açarsa başka ihtiyaç sahipleri forumdan faydalanamaz.

Bir diğer faktör de param değerli diyorsun öneri havuzunu kısıtlıyorsun. Cihazlar hakkında bilgin yoksa ön yargı ile yaklaşma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 1.'si gereksiz konu açma olayını sizin düşünmeniz gereken bir olay değil modaratörlerin düşünmesi ve ona göre ceza vs. Vermesi gerekir. 2.'si çok rahatsız oluyorsanız konuya cevap vermeyin. Konuya cevap alamasın ki azıcık düşünsün ben bunu kaç defa sordum az kendim araştırsam mı vs desin. Belki sorduğu şeyle alakalı bir sürü konu var. Onlara baksın.
Ayrıca Huawei markası eski ya da yeni model alınır niye alınmasın? Ancak o söylediğin modele göre daha iyi modeller önerilebilir.

A50 VS MATE 20 LİTE
Bir de yazılım güncellemesi almayı önce hangisi bırakır?

Son düzenleme:
A50 VS MATE 20 LİTE
Bir de yazılım güncellemesi almayı önce hangisi bırakır?
Hocam A50 güncelleme konusunda bir tık geride olur ama uzun süre stabil ve performanslı çalışır. Ayrıca video çekimi konusunda da iyi bir model parmak izi sorunu da son güncelleme ile çözüldü. Eğer kırılmaz cam kullanacaksanız (kullanmanızı tavsiye ederim çünkü gorilla glass 3) önce camı taktırıp sonra parmak izinizi kaydedin. Parmak izi hassasiyeti çok kaybolmaz böyle yapılırsa. Ayrıca parmağınızı 2-3 kez tanıtırsanız daha da stabil olacaktır. Özetle A50 öneririm bu ikisi arasında mate 20 lite fiyatını haketmiyor bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı