Bu dönemde RX470 alınır mı?

RX 480 beni AMD'den soğuttu. NVIDIA tarafını tavsiye ederim. Yalnız fiyatlar malum. Bütçene uygunsa al. Kartın performansı fena değil.
 
2. el alacağım zaten sıfır için böbreğimi satsam alamam.
Bence alabiliyorsan bir kaç model üstünü almalısın şu zaman da teknolojik ürün almak gerçekten zor ama bir tık daha sabredersen kafan rahat olur..
RDR2 oynamaya kalksan Low da oynayacaksın ve düzgün bir FPS alamayacaksın o zaman içinden küfürler savurabilirsin 😂
 
Bence alabiliyorsan birkaç model üstünü almalısın şu zaman da teknolojik ürün almak gerçekten zor ama bir tık daha sabredersen kafan rahat olur.
RDR2 oynamaya kalksan Low da oynayacaksın ve düzgün bir FPS alamayacaksın o zaman içinden küfürler savurabilirsin 😂

6200 TL bütçem var aklımdaki ya kasa + monitör alacağım ya da 5200 gibi bir fiyata kasa almak kalan paraya da monitör almak.
 
2. elde alınabilir mantıklı AMD kartlar arasında ki en uygun seçenek şu an RX 470 tabii 1080p için. Ama dikkat etmen gereken çok şey var. Öncelikle yakın fiyatta RX 570 4 GB var ise onlara bak, fiyatları çok uçuk ise hiç bulaşma artıdan AMD RX 400-500 serisi kartlara manuel ayarlar yapmak çok önemli kartı aldıktan sonra MSI Afterburner ile detaylı bir ayar yapmanı tavsiye ederim voltajı düşürürek stock çekirdek hızının üstüne çıkabiliyorsun bu kartlarda çünkü gereksiz bir voltaj fazlalılığı var (örneğin. Benim eski RX 580 8 GB kartım fabrikasyon 1150mV 1366MHz çekirdek hızı / voltaj değerindeydi ben ise 1031mV 1366MHz değerinde stabil kullanıyordum ve güç tüketimi 155W'dan 105-110W'a kadar düşmüştü) slikon kalitesine göre değişir ama ayar yapılmalı. Ve son olarak bu kartlar biraz yaşlandığı için çok yıpranmış olabilir kartı aldığında kesinlikle iyi bir macun ile macun yenileme yapmalısın aldığın kişi yeniledim dese bile sen yenile garanti olsun ve iyice test et zaten bir sorun var ise 3DMark veya Superposition gibi ağır benchmark testlerinde kendini belli eder kart.
 
6200 TL bütçem var aklımdaki ya kasa + monitör alacağım ya da 5200 gibi bir fiyata kasa almak kalan paraya da monitör almak.
SAKINN. Dediğini tam anlamadım ama eğer hazırda bir sistem varsa elinde o paraya gidip 1650 alırsın ayrı yeten elinde paran kalır..
Şu an 5500’e sıfır 1650 var.
İnternete 1650 yaz ak akçeden bak. 😂
 
Sakınn. Dediğini tam anlamadım ama eğer hazırda bir sistem varsa elinde o paraya gidip 1650 alırsın ayrı yeten elinde paran kalır.
Şu an 5500'e sıfır 1650 var.
İnternete 1650 yaz ak akçeden bak. 😂

Keşke hazır olsa keşkee sıfırdan toplayacağım elimde hiçbir şey yok.
 
Yanlış bilmiyorsam eğer arkadaşım RX470'de WattMan hatası almıştı ve bilgisayar arada kapanıp açılıyordu. Bence de NVIDIA tarafı ekran kartlarına bakınız.

Bence de bende şu an AMD var. Bir driver güncelleyim dedim WattMan hatası alıyordum bende. Ve Sapphire TriXX programı yüzündemmiş. Ben bir dahaki kartımı NVIDIA tarafından alacağım.
 

Geri
Yukarı