Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil hatası

Kıymetli kardeşim, sizin benim ne denli bir tecrübeye sahip olduğum hakkında fikrinizi yaratan unsurun ne olduğunu bilmiyorum ancak ben combofix diye bir şeyi zaten kullanmıyorum. Bu sorunu giderici çözümler başlığı altındaki yöntemler arasında ''combofix kur tarat ve çözüme ulaş'' olduğu için yazdım.
Kullanmıyorsanız da her öneriye atlamamanız gerektiğini bilmeniz lazımdı bilgisayardan anlıyor olsanız.
Anlamadığınız Rescue hakkında yazdıklarınızla da doğrulanıyor. Çünkü Rescue bir program değil Live OS'lardan biridir.

Sorunu yaşayan benim şahsi bilgisayarım değil diğer evimdeki masaüstü bir bilgisayar. Sorun bana uzaktan ilk iletildiğinde TW ile herhangi bir erişim sağlayamadım. Yine de teşekkür ederim.

Kullanmıyorsanız da her öneriye atlamamanız gerektiğini bilmeniz lazımdı bilgisayardan anlıyor olsanız.
Anlamadığınız Rescue hakkında yazdıklarınızla da doğrulanıyor. Çünkü Rescue bir program değil Live OS'lardan biridir.

Değerli kardeşim, zaten ''her öneriye atlama'' durumu yok. Durumu doğru anlamadığınızı varsayıp, tatlı gerginliğe son vermek adına bir cevapta bulunmayacağım. Tüm önerileriniz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı