Kilitli olan dosyaları seçin. Sağ tıklayıp özelliklere girin. Sağ alttaki gelişmiş kısmına girin. Veriyi korumak için şifrele seçeneğinin tikini kaldırıp tamama basın.Bilgisayarı formatlamak için bilgisayardaki tüm dosyaları hard diske aktardım. bilgisayarı formatladıktan sonra fotoğraflarımın yarısına erişimim var yarısı bu şekilde görünüyor, nasıl çözerim?
böyle bi hata aldım bu seferdeKilitli olan dosyaları seçin. Sağ tıklayıp özelliklere girin. Sağ alttaki gelişmiş kısmına girin. Veriyi korumak için şifrele seçeneğinin tikini kaldırıp tamama basın.
Bende de tamamını yapınca hata çıkan kısımlar, yinede olmamış kısımlar kaldığı olmuştu. Klasör klasör deneyin, seçe seçe yapın. Olmayan dosyalara tek tek denersiniz.böyle bi hata aldım bu seferde
tekrar tekrar tek tek deniyorum ama olmuyor acaba başka çözümü var mı yada discordda felan anlatma imkanın varmıBende de tamamını yapınca hata çıkan kısımlar, yinede olmamış kısımlar kaldığı olmuştu. Klasör klasör deneyin, seçe seçe yapın. Olmayan dosyalara tek tek denersiniz.
Yani benimde elime bir bilgisayar geçmişti, bütün yedeklenecek fotoğraflar bu şekildeydi, hepsini bu şekilde hallettim. Daha başka bir yolu var mı bilmiyorum. Aşağıdaki videoya bir bakabilirsin.tekrar tekrar tek tek deniyorum ama olmuyor acaba başka çözümü var mı yada discordda felan anlatma imkanın varmı
tekrar tekrar tek tek deniyorum ama olmuyor acaba başka çözümü var mı yada discordda felan anlatma imkanın varmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.