Bu ekran Hz'si gerçek mi?

Screenshot_20200903-192618.png

Ben zaten Windows 8 olarak indirdim. Ama ekran kartı böyle inerken bir anda yarıda kesiliyor. Ekran kartını indirirken yarıda kesiliyor.

@Windows 8.1 Manyağı sanırım o modeldeki ekran kartı Radeon HD 6450M. Buradaki sürücüyü indirip kurarak deneyebilirsin.

İşletim sistemine göre seçebilirsin, umarım normal masaüstü HD sürücüleri mobil için de uyumludur. Eğer ekran kartı modelin bu değilse yüklemeni tavsiye etmem. Başka bir modelse ona göre bakabiliriz.

Teşekkürler Windows 7 iken görmüştüm bu ekran kartı ama indirilebilir mi? Denemem lazım. Orijinal siteden display yani ekran sürücüsünü indirememiştim. İzin vermiyordu internet tarayıcısı.

O zaman konu sahibine bu konuyu okumasını öneririm.

Bu şekilde bir sürücü dosyasını belki manuel olarak bulup tanıtabilir. GPU'nun W10 desteği yoksa yapacak bir şey yok, önceki işletim sistemlerine dönülmesi lazım.

@Windows 8.1 Manyağı Yaklaşık 8 yıldır AMD Radeon HD serisi ile bir bağlantım olmadı, benim de uyumluluk konusunda net bir bilgim yok. Deneyebilirsin ya da son attığım linkteki gibi GPU sürücüsünü bulup elle yükleme deneyebilirsin.

Hayır ben zaten Windows 10'a Windows 8 upgrade türünde ekran kartını yüklemiştim. Arkadaşlar aslında bugün Windows 10 2004 sürümüne geçtim. Güncelleme yaptım. Yapmadan önce ekran kartı indirilemiyor değildi. Ama 2004 08 güncellemesi sonrası mavi ekran aldım. Neden mavi ekran aldığımıda anlayamadım. Ne yaptıysam masaüstüne ulaşamadım. Format atmak zorunda kaldım. Şimdi indiremiyorum ekran kartını.
IMG-20200903-WA0023.jpeg

O zaman konu sahibine bu konuyu okumasını öneririm.

Bu şekilde bir sürücü dosyasını belki manuel olarak bulup tanıtabilir. GPU'nun Windows 10 desteği yoksa yapacak bir şey yok, önceki işletim sistemlerine dönülmesi lazım.

@Windows 8.1 Manyağı yaklaşık 8 yıldır AMD Radeon HD serisi ile bir bağlantım olmadı, benim de uyumluluk konusunda net bir bilgim yok. Deneyebilirsin ya da son attığım linkteki gibi GPU sürücüsünü bulup elle yükleme deneyebilirsin.

Teşekkürler kardeşim oldu.60. 000 Hz 😎

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı