Font bulma siteleri ve programlarını denedim fakat bulamadım. Bu fontun ismini bilen var mı? Buna benzer tarzda da olabilir.
Eki Görüntüle 1694574 eklentisini tavsiye ederim.
Hocam bunun için find my font diye bir uygulama var kullanabilirsiniz ayrıca Chrome eklentisi olarak da whatfont önerebilirim.
Çözüm doğuysa çözüldü olarak belirtebilirmisiniz ?Ayrıca web vs geliştiriyorsanız attığım görüntüde cetvel ve sitenin hangi kaynaklar programlama dillerini gösteren eklenti de var deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.Öneri için çok teşekkür ederim deneyeceğim.
Denediğimde bulamamıştım fakat öneri için çok teşekkür ederim.
Dın Next Pro bold ıtalic.
Çözüm doğuysa çözüldü olarak belirtebilir misiniz? Ayrıca web vs geliştiriyorsanız attığım görüntüde cetvel ve sitenin hangi kaynaklar programlama dillerini gösteren eklenti de var deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Çözüm mesajını raporlayıp Çözüm seçeneğine tıklayın.Çok ama çok teşekkür ederim. Uzun zamandır arıyordum.
Nasıl çözüldü olarak belirtebilirim söyleyebilir misiniz?
Sorunum çözüldü ya da cevaplandı yazmanız yeterli modoretörler yapacaktır.Teşekkür ederim.Çok ama çok teşekkür ederim. Uzun zamandır arıyordum.
Nasıl çözüldü olarak belirtebilirim söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.