Kararsızım1
Hectopat
Senin heyecan boşa çıktı galibaSelam hocalarım, akşam akşam bir heyecan bastı anlatayım.
Senin heyecan boşa çıktı galibaSelam hocalarım, akşam akşam bir heyecan bastı anlatayım.
Sayıyla mı gönderiyorlar sizi anlamadım ki. Bu dediğine kendin inanıyor musun hocam?
Gün geçmiyor ki yine forumda saçma sapan bir komplo teorisi konusu açılmasın. Bu kadar süre beklenen, çıktığı an satış rekorları kıracak bir para basma makinesini böyle "sürpriiiiz" diye bir anda Shadow drop çıkarırlar mı sanıyorsunuz? Komedisiniz gerçekten ya. Başka birisi daha vardı dakika başı konu açıyordu bugün GTA çıkacak falan diye bir an o geri mi geldi dedim de girdim konuya.
www.technopat.net
Yani çektiğiniz mesajlarda söylenen şeyleri haksız çıkarmıyor bu yolladığınız haber aslında ama yine de güzel bi haber.![]()
Half Life 3 bekleyenlere müjde: Tarih ortaya çıktı!
Insider Gaming tarafından paylaşılan rapora göre merakla beklenen Half-Life 3, Steam Machine ile eş zamanlı olarak çıkacak.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.