Bu gece neden uyuyamadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha birde Kool-Aid olayı hakkında bir takım araştırmalar yapıyorum. Çok merak saldım olaya.

Hocam tam olarak ne diyorlar tam anlamadım.
Mesela bazı dediklerini anlatayim; Kitap okuyorum din ile alakalı gelip bana "Sen Müslüman değil misin niye okuyorsun?" diyorlar. Okulda bölüm seçiyorum, neden o bölümü seçtiğimi soruyorlar, avukat olmak istediğim için diyorum gelip bana "Sen İslam'ı savunmuyor musun nereden biliceksin sen adaleti?" diyor. Onun dışında yanıma gelip sürekli rahatsız ediyorlar.

Kulak ağrıları gerçekten iğrenç. Koca adamı bile kıvrandırıyor. Doktora gittiniz mi?

Şu sebepten diye belirtebileceğim bir neden yok. Yaklaşık 2 yıldır uyku düzenim bu şekilde. İlaç tedavisi vs. aldım fakat ilacı bıraktıktan 1 ay sonra yani şu haftalarda tekrar olmaya başladı. Ne güzel 11'de uyuyup sabah 10'da kalkıyordum..

Gecenin insan psikolojisine çok zararı olduğunu düşünüyorum. Hele ki dışarı çıkıp gazladığım zamanlar oluyordu sarı şekilde yanıp sönen trafik lambalarını umursamayıp şehrin boş sokaklarında son ses cengiz kurtoğlu yaralı ve buna benzer müzikler eşliğinde geziyordum.

Gına geldi artık ama içimdeki serzenişte bitmiş değil. Her türlü hayatımda bir şeyden kasıt dertli takılabiliyorum. Bazen hoşuma gitmiyor da değil. Amaan ne desem ne yapsam inanın hiç bilmiyorum.

Hahaha hocam bunun için mi bu kadar taktınız kafaya. Uğraşmayın gitsin ya. Daha akılları gelişmemiş. Çok uğraşmayın hocam çünkü kızın biri de bana laf etmişti. Vursam elimde kalacak zaten kızlar haksız olsa bile biz onlara vursak adalet olmadığı için suçlu yine biz oluruz. Neyse bende onun kız kardeşi ile ilgili imalar söyledim (kız kardeşi yok). Disipline gidiyordum neredeyse. Uğraşmaya değmez hocam.

İnsanlarla pek takılmıyorum takılsam da tadında bırakıyorum. Ben çok sosyal biri değilim gezme/tozma vs biri çağırırsa işim yoksa giderim. Olmadığı zamanlar da gitmediğim olur. Ev-okul yaparım genelde. Evde takılmayı daha cok severim. Benim sınıfımda da yakın olduğum arkadaşım var mesela onun disindakilerle pek sohbetim olmaz, olamaz daha dogrusu. Belli bir birikimi olmamis adamla sahsen muhabbet edilmedigi hatta edilemedigi kanisindayim. Karsindaki kisi ne kadar doluysa senin soylediklerin ona ulasiyor. İste oyle adam bulmak da zor su anda. Benim siniftan midir nedir (lise sonum ben de) siniftaki birkac arkadas disinda bir IQ dusuklugu var sohbet desen yok, siyaset etmeye kalksan o da yok, oyun muhabbeti vs zaten yok. Yok yani adam bombos bir hayat yasamis. Simdi bu adam bana gelse senin zorbacilarin yaptiklarini yapacak ben bununla basit diyalog disinda bir şey kurmam gerek yok cunku ayrintili anlatmaya cunku anlamayacak. He cok uzatirsa agzinin payini verir sustururum orasi ayri. İki terim kullansan nakavt olur zaten boyleleri. Siddete girmeni tavsiye etmem karsi taraf niyetli degilse.

Kulak ağrıları gerçekten iğrenç. Koca adamı bile kıvrandırıyor. Doktora gittiniz mi?

Gittim. Kızarıklık vs varmış grip kaynaklı dedi diye hatırlıyorum.

Yalnız kulak çınlaması Black Sabbath- İron Man'ın son bölümü gibi. O yüzden kafam rahat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…